CF Brăila a câștigat amicalul cu Milsami Orhei!

Marius ANGHEL 22 Feb. 2013, 12:43 Pregătiri, amicale

Miercuri, CF Brăila a susținut cel de-al treilea joc de verificare, ultimul la baza sportivă Zimbru, din Chișinău, iar de data aceasta, elevii lui Alin Pânzaru au reușit să se impună cu 2-0 în fața ocupantei locului al patrulea din Divizia Națională a Republicii Moldova, Milsami Orhei.

Jocul a fost echilibrat în prima repriză și cu puține situații de poartă. Cei care au fost totuși mai aproape de gol au fost brăilenii, dar Frunză sau Rusu nu au reușit să-l învingă pe portarul formației din Orhei.

Cu cinci minute înainte de finalul primei părți a amicalului, Robert Neagoe a profitat de o pasă greșită a nigerianului lui Milsami, Ovye Monday și a stabilit scorul primelor 45 de minute, 1-0, pentru CF Brăila.

Ambele formații au făcut schimbări, atât la pauză, cât și pe parcursul reprizei secunde, dar situația din teren nu s-a schimbat.

Brăilenii s-au luptat în continuare pentru fiecare minge, au făcut presing în jumătatea adversă de teren și în minutul 55 au reușit să încrie din nou. Ciocâlteu a centrat în fața porții și Bogdan Rusu a făcut inutilă intervenția portarului advers.

Spre finalul partidei ambele formații au trecut pe lângă gol și partida s-a încheiat cu victoria echipei mai bine organizate în teren, CF Brăila.

„Trebuia să vină și prima victorie. Jucătorii noștri au respectat sarcinile de joc, a fost un antrenament reușit. Meciul nu s-a ridicat la un nivel spectacular deosebit, a fost unul de angajament, însă, concluzia este că jocul nostru crește de la o partidă la alta. Suntem pe un drum bun”, a spus Alin Pânzaru la finalul amicalului.

VEZI mai multe POZE de la amical

Pentru Milsami, Ștefan Stoica, a folosit următorii jucători: Negai, Stadiiciuc (46 Soporan), Monday, Rassulov (46 Gheorghiu), Wellington, Gheți (46 Boubacar), Furdui (46 Nurudeen), Calugher (46 Casabella), Ciofu (46 Gîrlă), Iavorschi (46 Traore), Leuca (46 Ferreira).

CF Brăila: Bunduc (46 Mitrea) – Bosoi, Bălașa (70 Colilie), Ivan (60 Spiridon), Sânmărtean – Voicu (70 Dima), Pușcașu (75 M. Gheorghe), Neagoe (55 Ochia), Frunză (45 Ciocaleu) – Pungă (65 Ndigwe), Rusu (60 Câmpeanu).

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Foto: Milsami Orhei

Marius ANGHEL 22 Feb. 2013, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă