CF Brăila a câștigat amicalul cu Metalosport, dar jocul nu l-a mulțumit pe Pânzaru

Mihai Andries 12 Feb. 2015, 16:35 Pregătiri, amicale

CF Brăila a jucat miercuri, de la ora 11.00, încă un joc de pregătire cu echipa de Liga a 3-a, Metalosport Galați, echipă care a preluat în această iarnă mare parte din jucătorii de la echipa satelit a Oțelului Galați. Pe un ger resimțit puternic de cei aflați pe margine, mai ales din cauza intensificărilor de vânt, CF Brăila a câștigat cu 3-1 (0-0), după un joc care nu l-a mulțumit însă pe antrenorul Alin Pânzaru.

Meciul, desfășurat tot pe terenul sintetic de la baza Siderurgistul din Galați, a fost împărțit în două reprize a câte 50 de minute, în care Alin Pânzaru a folosit echipe diferite. În prima repriză, cei care și-au creat mai multe ocazii de a marca au fost gălățenii, cei de la CF Brăila având doar două situații mai periculoase la poarta adversă.

În partea a doua au venit și golurile. Pentru brăileni au marcat Emmanuel Ndigwe, George Bârsănel și Dragoș Mucuță, golul celor de la Metalosport fiind marcat la scorul de 2-0, după o nesincronizare între Stănciulescu și Mitrea. Ultimul gol al meciului a fost cel mai spectaculos. La o centrare de pe dreapta a lui Onofraș, juniorul Dragoș Mucuță a reluat din prima cu latul, sub transversală.

„Nu prea am avut lucruri care să mă mulțumească. Am împărțit lotul în două echipe relativ echilibrate, iar frigul și-a spus și el cuvântul. Jucătorii mei au comis însă foarte multe greșeli neforțate, de interpretare a situațiilor de joc. De asemenea au avut multe încercări de rezolvare a situațiilor de joc în mod individual. În schimb, s-a depus un efort consistent, gerul determinându-i pe jucători să alerge mult. E o perioadă grea, cu antrenamente solicitante, iar asta s-a resimțit și în jocul de astăzi, deși nu am avut un adversar care să ne pună mari probleme, să pună presiune și să nu ne lase să jucăm. De sâmbătă însă vom încerca să conturăm o echipă de start pe care să o omogenizăm pentru meciurile care ne așteaptă în campionat”, a declarat la sfârșitul jocului antrenorul Alin Pânzaru.

În prima repriză CF Brăila a jucat în formula: Leu – Spiridon, L. Ivan, Ghiocel, Stângaciu – Spătaru, Pușcașu, Petean, G. Iordache – S. Nicoliță, M. Dima. În repriza a doua au jucat: Mitrea – Al. Niță, Bârsănel, Necoară, Stănciulescu – G. Gheorghe, Ndigwe, Olenic, A. Radu – Mucuță, Onofraș. Nu au jucat în acest meci Sorin frunză, care acuză o contractură musculară de două zile și portarul Comănescu, care a început pregătirile normal, dar antrenorul Pânzaru nu a vrut să-l forțeze în meciuri deocamdată.

Următorul joc amical va avea loc sâmbătă, 14 februarie, de la ora 12.30, tot pe terenul sintetic de la baza Siderurgistul din Galați, iar adversară va fi echipa de Liga a 2-a, SC Bacău.

În privința noutăților, antrenorul Alin Pânzaru a spus că speră ca până la jocul de sâmbătă să mai vină măcar un vârf de atac. Din informațiile noastre sunt unele discuții cu doi atacanți, Andrei Antohi de la Fortuna Poiana Câmpina și Cristinel Gafița, ultima dată la FC Caransebeș. La meciul de sâmbătă sunt așteptați și niște investitori, care și-au exprimat dorința de a sprijini echipa CF Brăila și vor veni să vadă evoluția echipei într-un meci amical.

Sursa: Pro Brăila

Mihai Andries 12 Feb. 2015, 16:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă