CF Bihorul Beiuș a învins Olimpia Satu Mare

16 Feb. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale
CF Bihorul Beiuș** a învins Olimpia Satu Mare

Aflată în cantonament lângă Salonta, echipa sătmăreană de fotbal Olimpia și-a continuat miercuri seria jocurilor amicale susținute în compania formaților bihorene.

După ce s-au duelat cu echipele din liga a II-a, FC Bihor și Luceafărul, precum și cu liderul la zi al clasamentului ligii a IV-a, Tricolorul Alparea, de această dată a fost rândul echipei de ligă a III-a, CF Bihorul Beiuș, să le fie adversari sătmărenilor.

Astfel, terenul sintetic al bazei sportive Liberty din Salonta a găzduit miercuri partida dintre cele două echipe de liga a III-a. La finalul partidei scorul a fost favorabil bihorenilor, care s-au impus cu scorul de 2-1, după ce la pauză conduceau cu 2-0.

Prima parte a întâlnirii, de altfel, a fost la discreția gazdelor care au început mai bine și și-au creat o sumedenie de ocazii. Cei care au deschis scorul au fost beiușenii, prin Bode, acesta punctând din fața porții. După o jumătate de oră de joc bihorenii și-au mărit avantajul, grație reușitei lui Lupșacu, cel care a marcat din poziția de singur cu portarul.

În actul secund vântul puternic și frigul pătrunzător a făcut ca spectacolul să fie mai modest iar scorul a fost modificat, oaspeții marcând în ultimul minut din penalty.

Sorin Cigan și Pap Deac, antrenorii formației Bihorul Beiuș, au folosit formula: Odobasian – Tăut, Dumitra, Florea, Cisteian – Vanca, Bode, Gavrilaș, Trip – Lupașcu, Țârlea. Au mai jucat: Turcan, Mihoc, Șerb, Toma, Micula, Galea, Silaghi, Mănișor, Paina.

Sursa: Bihoreanul

16 Feb. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă