Cetatea a remizat în Copou

15 Feb. 2009, 17:50 Pregătiri, amicale
Cetatea a remizat în Copou

Într-un meci disputat vineri pe terenul sintetic din Complexul “Emil Alexandrescu” din Iași, Cetatea Suceava a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Poli II Iași.

 

Sucevenii au început bine jocul, reușind să deschidă scorul printr-un gol superb al lui Negru, care a șutat imparabil de la aproximativ 20 de metri. Pentru ieșeni a marcat Stafie, care a egalat în minutul 75.
La Cetatea au absentat șase fotbaliștii care nu au putut evolua în partida cu Poli II Iași din cauza accidentărilor. Este vorba despre Colban, Celpan, Cozma, Breniuc, Stănescu și Corneanu. Îmbucurător este că nici unul dintre acești jucători nu are probleme grave de sănătate, astfel că ei vor intra în programul normal de antrenament la începutul săptămânii viitoare.

 

Mai nou, pe lista indisponibililor a intrat și mijlocașul Marius Onciu, care s-a ales cu o entorsă la gleznă în amicalul de vineri, fiind nevoit să părăsească terenul după doar 30 de minute de joc.

 

Cetatea Suceava: Rohețki – Feraru, Sevaciuc (Bernard), Streinu – Șuleru, Onciu, Moldovan, Stănescu – Romaniuc, Dumitru, Negru. Au mai intrat: Pascal, Luca, Halip, Ailenii, Golofca, Guriță, Homneac și Martin.

 

Poli II Iași:  Bălan – Cărare, Saritanu, Mihăieș – Badic, Despan, Guțu, Tofan, Talpan – Zănceanu, Știubei. Au mai jucat:Ungureanu, Chiruță, Drânceanu, Buhuși, Pricop și Stafie.

 

Articol scris de Gabriel Toderașcu
 

15 Feb. 2009, 17:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă