Cetate Deva, sparring-partener pentru rezervele „Pandurilor”. Stoican a testat încă o serie de jucători veniți din ligile inferioare

Pe terenul sintetic din Rovinari, CSN Cetate Deva a fost învinsă, miercuri după-amiază, cu 1-0 de Pandurii Târgu Jiu, prin golul lui Gabriel Dodoi, din minutul 30. Prim-divizionara a susținut acest amical, în special, pentru a testa câțiva jucători din ligile inferioare.

Niciunul dintre jucătorii sosiți în probe nu l-au încântat însă pe antrenorul Flavius Stoican. Acesta a mai dat o șansă și tinerilor de la Pandurii II, care nu l-au convins în perioada premergătoare stagiului din Antalya. Totodată, în amicalul de ieri, au jucat și componenții lotului care au fost doar rezerve în partida din campionat, cu Poli Iași.

Astfel, D. Popescu – Samson, Negrescu, Ene, Brînzan, Cioinac (CS U Craiova II), Păcurar, R. Dumitru, Dănăricu, Pîrvulescu și Dodoi au evoluat în prima repriză la Pandurii, iar după pauză au fost utilizați: L. Popescu – Avram, David, Tudor, Brînzan, R. Lică (ACS Berceni), Bîrlan, R. Bîrzan (CS U Craiova II), Ivănică (Sporting Roșiori), D. Mazăre și Fotescu (ACSO Filiași).

Cetate Deva a replicat prin: Raț – Petresc, Agache, Ionică, Cornea – Boldea, Vaștag  – Blănaru, R. Cristian, Făgărășanu – Tecsi, iar pe parcurs au mai intrat: Bodea, Jude, Kereki, Doboș, Lupu, Bloj și Kelemen.

A semnat Ket

Între timp, Pandurii s-a înțeles cu olandezul Jeffrey Ket, adus din prima ligă slovacă, de la FK Trencin. Fundașul de 23 de ani, sosit în România prin intermediul impresarului Bogdan Mogârdău, va afectua azi vizita medicală, la Policlinica Sportivă din Craiova. „E un jucător pe care l-am urmărit de mai mult timp și, împreună cu antrenorul, am decis că avem nevoie de el. A semnat pe o perioadă de șase luni, cu opțiune de prelungire. E un jucător polivalent, care joacă și fundaș central și mijlocaș la închidere, dar la Trencin a fost folosit mai mult fundaș dreapta. Sper să ne ajute foarte mult”, a spus directorul sportiv Robert Bălăeț.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă