Cele mai bine cotate echipe ialomițene s-au înfruntat între ele la Modelu!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 17:30 Pregătiri, amicale
Cele mai bine cotate echipe ialomițene** s-au înfruntat între ele la Modelu!

Deja tradiționala confruntare din pauzele competiționale dintre Unirea Slobozia și Viitorul Axintele s-a consumat duminică, la Modelu. Dacă în vară au avut câștig de cauză axintenii, de data aceasta sorții izbânzii au fost de partea slobozenilor. 

Cei care au deschis scorul au fost tot alb-verzii. La o lovitură liberă, Daniel Florea a mișcat mingea pentru Sorin Bucă și acesta l-a învins pe Baruch.

Înainte de pauză a venit și golul egalizator. Liviu Mihai a executat o lovitură de la 11 m corect acordată pentru Unirea, iar mingea respinsă de Răduță a fost interceptată de Jianu care a marcat.  Golul victoriei slobozene a fost opera lui „Țâcă” Toma care l-a învins în repriza secundă pe Pană cu un șut de excepție de la distanță.

Marin Dună și Ion NIca, antrenorii celor două formații, au folosit următoarele garnituri:
Unirea Slobozia: Baruch-Stan, Lorincz, Soare, Florea- Roșu, Macare, Mihai, Gheorghiu-D.Gheorghe, Jianu. În repriza secundă au mai evoluat: Dobre, Negrea, Matei, Toma, Ibrian, Ivașcă, Avram , Patrianca.
Viitorul Axintele: Răduță-Florea, Bucă , Oprișan ,Pintile-Tudor, Șelaru, Ionel, Busuioc-Fătu, Măzărache. În repriza secundă au mai jucat: Pană, Vasile, Andrei, Robu, Stan, Badea, Novac.

Unirea Slobozia joacă marți cu CS Afumați. În aceste zile s-a încercat înregimentarea lui Roberto Dumitru, Deși conducerea Pandurilor, echipă de care aparține jucătorul, a fost de accord, se pare că mijlocașul de 18 ani s-a opus transferului.

Deși păreau hotărâți să-l păstreze, conducătorii de la Viitorul Axintele au renunțat în cele din urmă la Andrei Busuioc. În privința lui Pană și a lui Stan decizia se va lua până la sfârșitul aceste zile.

Următoarea partidă de pregătire pentru Viitorul Axintele va avea loc miercuri cu echipa din Clinceni.

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă