Cea mai lungă vacanță din istoria clubului Ceahlăul a luat sfârșit! Costel Ilie a dat start pregătirii pentru Liga 2

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 12:24 Pregătiri, amicale

FC Ceahlăul s-a reunit joi seara, pe 23 iulie, însă, ca mai peste tot în Liga a 2-a, restanțele financiare au lăsat urme adânci și au rărit serios rândurile moldovenilor. Echipa nemțeană a dat start pregătirilor pentru noul sezon cu o bancă tehnică total schimbată, una „crescută” în propria curte în care se regăsesc antrenorul principal Costel Ilie, „secundul” Mihai Mișu Ionescu și antrenorul cu portarii Radu Gabriel Lefter.

La primul antrenament de acomodare la efort s-a remarcat entuziasmul scăzut al jucătorilor care mai au de primit restanțe financiare importante, dar și prezența în lot a unor fotbaliști de bază din stagiunea trecută: Calancea, Ichim, Gheorghiu, Popadiuc, Tăbăcariu, Ștefănescu, Margină, inclusiv marile speranțe ale clubului Barna, Căruță și Drăghiceanu, alături de o serie de tineri aflați în probe ale căror nume nu spun mare lucru astăzi.

Chitoșcă nu s-a antrenat, deși a fost prezent la stadion

Deși a fost prezent la reunire și la terenul 2 de iarbă din complexul sportiv Ceahlăul, extrema Sebastian Chitoșcă nu s-a antrenat, acesta urmând a avea în zilele următoare discuții cu conducerea clubului referitoare la situația sa la Ceahlăul, cel mai probabil acesta urmând a nu mai face parte din lotulul pentru Liga 2.

Întăriri în compartimentul ofensiv, prima urgență

La prima vedere, punctul slab din lot pe care îl are în acest moment Costel Ilie e reprezentat de compartimentul ofensiv, unde conducătorii promit înregimentarea în regim de urgență a unui atacant străin de certă valoare, cel mai probabil din Peninsulă, la recomandarea acționarului majoritar Angelo Massone.

Conducerea administrativă a promis rezolvarea problemelor finaciare în decurs de maxim o lună, efectuarea a patru-cinci transferuri peste media echipei, pe posturile deficitare, pentru îndeplinirea singurului obiectiv fixat și asumat de clubul Ceahlăul pentru această nouă ediție de campionat: promovarea imediată în Liga 1.

Articol scris de Dan EȘANU
Foto: Sportul nemțean de performanță

Marius ANGHEL 24 Jul. 2015, 12:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă