Caz incredibil la Timișoara. Jucătorul dat afară de la echipă de suporteri

Marius ANGHEL 01 Jul. 2016, 16:39 Pregătiri, amicale

ASU Poli a plecat vineri dimineață în cantonamentul de la Bekescsaba, acolo unde va sta până pe 10 iulie. Din lotul anunțat inițial de staff-ul tehnic nu mai face parte un jucător, Flavius Vlădia. Mijlocașul venit de la CSM Lugoj i-a impresionat pe antrenori și i-a convins să-l păstreze în lot, însă a fost în cele din urmă înlăturat după ce membrii ai galeriei Politehnicii au cerut acest lucru. 21 de jucători cuprinde lotul cu care timișorenii au plecat în Ungaria.

Staff-ul echipei nou-promovate în Liga 2 a decis joi să renunțe la Flavius Vlădia, în urma unor postări jignitoare pe care fotbalistul le-a publicat în ultimii ani pe Facebook la adresa clubului la care acum voia să joace. Mijlocașul suporter al Stelei s-a remarcat în ultimii ani printr-o serie de postări pe profilul său, câțiva suporteri s-au sesizat pe forumul Druckeria de derapajele fotbalistului, iar conducerea echipei ASU Poli a considerat că se impune încetarea colaborării.


Vlădia e fan Steaua și înainte să ajungă la ASU Poli a fost mereu ironic la adresa echipei înființate de suporterii Politehnicii

Vlădia și-a găsit deja echipă, el fiind anunțat ca noul jucător al Performanței Ighiu.

Astfel, lotul lui ASU Poli pentru cantonamentul din Ungaria a numărat doar 21 de jucători. Pe lângă aceștia, au plecat alături de timișoreni și Marius Marin și Patrick Peter, care nu vor figura în lotul pentru viitorul sezon, dar vor efectua pregătirea centralizată cu alb-violeții. Cât privește situația fundașului dreapta Radu Motreanu, de la ACS Poli, se așteaptă rezolvarea ei și alăturarea jucătorului echipei deplasate la Bekescsaba.

Lotul echipei ASU Poli pentru cantonamentul de la Bekescsaba:

portari: Alexandru Mitrea (CS Ineu), Alin Constantinescu (Ceahlăul Piatra Neamț), Markos Gakos (Grecia, L2);
fundași: Branimir Stefanovic, Alex Birău, Cristian Gălan, Laurențiu Telescu (Mama Mia), Miodrag Todorov, Carol Taub;
mijlocași: Ionuț Vucea, Dănuț Bilia, Dan Constantinescu (SV Berg), Mădălin Stancu, Răzvan Ghinescu, Patrick Niță (Mama Mia), Andrei Țugui, Marco Giuricici, Denis Băban (Mama Mia);
atacanți: Alexandru Bădăuță, Ștefan Blănaru (Millenium Giarmata), Arthur Teuț (Csikszereda Miercurea Ciuc).

În cantonamentul din Ungaria sunt programate și primele trei amicale din această vară ale echipei ASU Poli. Marți, 5 iulie, și joi, 7 iulie, alb-violeții se vor duela cu Bekescsaba II, formație ce evoluează în eșalonul al treilea al Ungariei, iar sâmbătă, 9 iulie, e programat testul cu Elore Bekescsaba, grupare ce a retrogradat în vara acestui an din NB I, elita fotbalului maghiar.

Marius ANGHEL 01 Jul. 2016, 16:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă