Catastrofă cu Poli II Iași

05 Aug. 2009, 11:49 Pregătiri, amicale
Catastrofă cu Poli II Iași

 

Cetatea a suferit azi la Iași o corecție care ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care se ocupă de destinele fotbalului sucevean. Galben-albaștrii, care au deplasat în Copou o echipă alcătuită preponderent din fotbaliști tineri, au fost învinși cu categoricul scor de 7-0 (3-0, la pauză) de formația de liga a III-a Poli II Iași.

Ca să fim corecți până la capăt, trebuie să precizăm că în primele 45 de minute ieșenii au evoluat cu jucători de la echipa „satelit”, pentru ca în repriza secundă să introducă pe teren fotbaliști de la prima echipă, care nu au avut ocazia să joace prea mult sub comanda lui Petre Grigoraș.


„Pe undeva poate mă așteptam să se întâmple așa ceva. Intenția noastră a fost să le mai oferim un joc fotbaliștilor tineri din lot, pentru că în viitoarele întâlniri, cu FC Botoșani și CSM Râmnicu Sărat vom alinia echipa de bază. Important este ca tinerii noștri să învețe ceva din această lecție, să conștientizeze că trebuie să muncească mai mult, pentru că nu pot să ajungă fotbaliști peste noapte”
, a declarat antrenorul Ioan Radu.

Cetatea: Luca – Chirivici, Breniuc, Pavăl, Tomescu – Jalbă (46 Avrămia), Corneanu, Țugui, Stănescu – Golofca, Sumanariu.

 

Articol scris de: Gabriel Toderascu

05 Aug. 2009, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă