Caransebeșenii au zburat mai sus ca „vulturii”

Caransebeșenii au zburat mai sus ca

FC Caransebeș a întâlnit, miercuri, în cel de al cincilea meci de verificare, susținut pe terenul sintetic al ACS Politehnicii Timișoara, pe Vulturii Lugoj, echipă care evoluează în Seria a IV-a a Ligii a III-a. Deși la pauză scorul a fost alb, echipa antrenată de Alin Artimon s-a impus clar în partea a doua a jocului, învingând cu 4-0.

Au fost două reprize diferite, prin faptul că, dacă în prima, elevii lui Alin Artimon au avut șase situații clare de a marca, inclusiv două bare, prin Artean și Poiană, în partea a doua ei au fost mai pragmatici, înscriind prin Pârvu, Negoescu – de două ori, și Stoica.

„Am avut și momente bune de joc, dar au fost și momente de care nu sunt mulțumit. Jocul curge, dar se mai comit erori, mai ales pe faza de atac, dar asta și pe fondul oboselii acumulate, ținând cont că avem două antrenamente pe zi. Mai avem de muncit până să ajungem la un moment, la un nivel la care cred eu că echipa se poate stabiliza”, a declarat după meci antrenorul lui FC Caransebeș, Alin Artimon.

În prima repriză, la gugulani au jucat Pascal – Cotigă, Dinu, Manea, Stancu, Precup, Artean, Săulescu, Roman, Poiană și Boștină; după pauză, FC Caransebeș a evoluat în formula Coca – Cotigă, Goșa, Barbu, Bușu, Pârvu, Suru, Popa, Stoica, Ungur, Negoescu.

Următorul meci amical al gugulanilor va avea loc sâmbătă, 14 februarie, în compania formației ASU Poli Timișoara, echipă care evoluează în Liga a IV-a, stadionul urmând să fie ales în funcție de starea vremii – „Știința” sau Baza II a Politehnicii Timișoara.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă