Cantonați tot în Zăvoi

09 Jan. 2012, 16:46 Pregătiri, amicale

CSM Râmnicu Vâlcea s-a reunit în această dimineață, la Baza Sportivă din Zăvoi, sub comanda aceluiași trio de antrenori, Mitu-Teleșpan-Tufiși. Printre jucătorii noi veniți se numără Dan Balauru, revenit la echipă după jumătate de an de absență și Dacian Vizitiu, care a fost transferat de la FC Oltchim. În zilele următoare sunt așteptați la echipă o serie de jucători africani, care vor fi testați de tehnicieni.

„Jucătorii care sunt din Vâlcea au făcut deja vizita medicală, ceilalți o vor face zilele acestea. Ne dorim ca toți jucătorii să fie valizi, avem o sete de rezultate cum nu vă închipuiți, ați văzut pe ce loc suntem. În prima săptămână vom face o readaptare la efort aici, la stadion, pregătirea centralizată o vom face tot aici, pentru ca apoi să mergem într-un turneu de jocuri, probabil în țară. Sunt și doi jucători noi, Vizitiu și Balauru, dar și o serie de jucători veniți în probe, pe care eu și Marius nu îi cunoaștem, rămâne să îi vedem. Singurul jucător care a plecat cu acte în regulă este Vlăduți” a spus „secundul” Dumitru Teleșpan.

O altă noutate o reprezintă anularea cantonamentului de la Sinaia. „Cei trei antrenori și Jean Turmacu au fost acolo și nu au găsit condiții de refacere decât la distanță mare, trebuia ca echipa să meargă o jumătate de oră cu autocarul. Există și varianta Forban, dar cel mai probabil, CSM va face pregătirea centralizată tot în Zăvoi, unde Marius este mulțumit de condiții. Apoi, dacă timpul va fi potrivnic în țară, luăm în calcul și un cantonament în Turcia” a declarat finanțatorul Cătălin Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu

09 Jan. 2012, 16:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă