Cantonament spartan impus de Stoican!

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 13:21 Pregătiri, amicale
Cantonament spartan** impus de Stoican!

Cantonamentul de la Sinaia nu este de­loc unul ușor pentru jucătorii galben-verzi. Aceștia au parte la munte de o pregătire spartană, specifică acestei perioade de iarnă, și în urma căreia fotbaliștii vor acu­mula resursele necesare pentru a duce trena în returul campionatului.

Dacă până acum, de la reluarea pregă­ti­rii, fotbaliștii Mioveniului n-au avut decât câte un antrenament pe zi, cum s-a ajuns în can­tonamentul de la Sinaia, lucrurile s-au schimbat radical. Boieria de acasă s-a ter­minat și jucătorii sunt nevoiți să facă acum câte trei antrenamente pe zi. Exact ca și me­se­le: dimineața, la prânz și seara!

Programul spartan făcut de Stoican arată în felul ur­mător:

# Dimineața la 7, trezirea, iar la 7.30, primul antrenament, care constă într-o în­viorare de 30 de minute, prin alergări lîngă hotel, pe un teren variat.

# La ora 11.00, este programat al doilea antrenament, a­cesta fiind cel de bază al zilei și constînd în alergări contra cronomentru pe platoul de la Poiana Țapului, distanța alergată fiind de aproape 11 km

# În fine, ziua se termină cu antrenamentul de seară, de la ora 17.00, care este de fapt o ședință de pregătire de forță și care se desfășoară pe un teren acoperit din Sinaia, jucătorii folosind benzi eleastice și saltele, așa cum fac și cei de la Steaua.

În restul zilei, în afară de antrena­mente, jucătorii mai au timp doar de trei mese (mic dejun, dejun și cină), de odihnă și poate de cîteva minute de rummy, seara, pentru că de plimbări sau de altele nu le mai arde, după o zi istovitoare.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 25 Jan. 2013, 13:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă