Campioni în amicale! Sinescu: „Echipa arată bine”

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 12:58 Pregătiri, amicale
Campioni în amicale!** Sinescu:

Echipa de fotbal a Primăriei Pitești a mers ceas în meciurile amicale din această iarnă. În ul­timul joc de verificare din a­ceas­tă perioadă de pregătire, dispu­tat vineri după-amiază, pe tere­nul central al stadionului „Nicolae Dobrin”, SCM Argeșul Pitești a în­­vins cu 3-0 pe Gaz Metan Po­dari, reprezentanta județului Dolj în seria a treia a Ligii a III-a. Jo­cul cu oltenii a fost dominat de la un capăt la altul de piteșteni, ca­re, în afară de cele trei goluri, au mai irosit încă 4-5 oportunități de a marca.

Meciul a curs într-un singur sens cu argeșenii în rol de diri­jori. Încă din primele minute, gaz­dele au început să pună pre­siune pe adversar, iar ocaziile au început să apară. Prima o­por­tunitate de a deschide scorul a avut-o Nilă, care nu a ajuns centrarea în careu a lui David. Al­bu l-a pus la grea încercare pe portarul oltenilor, cu un șut de la 35 de m, însă goalkeeperul oa­s­­­peților a reușit să rețină în doi timpi.

Cu un sfert de oră î­nainte de finalul primei părți, Ta­meș a deschis scorul din lovitură de la 11 m, după un henț în ca­reu făcut de un apărător doljean. Ime­dit după pauză, oaspeții au avut șansa egalării, însă Geantă a reușit să respingă un șut vi­olent de la marginea ca­reului.

Alb-violeții și-au majorat dife­ren­ța la zece minute după pa­uză, prin Tameș, care a trimis plasat din preajma careului. Cu 25 de minute înainte de finalul timpului regulamentar, Albu a stabilit sco­­rul final, după ce a intercep­tat o minge la 30 de m și a dri­blat portarul ieșit în întâm­pinare.

În afară de aceste trei goluri, gaz­­­dele au mai avut încă 4-5 opor­tu­nități de a marca, însă sco­­rul nu s-a mai modificat până la final.

Pentru argeșeni, suc­ce­sul cu Podariul a fost a patra vic­torie din cele cinci amicaluri pe care le-au disputat în a­ceas­tă iarnă. SCM Pitești a învins cu 2-1 pe Metaloglobus București, cu 3-0 pe CS Mioveni și cu 1-0 pe CS Afumați, iar cu FC Olt a ter­minat la egalitate, 1-1.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

SCM Pitești, prima repriză: Geantă – Dăruială, Miulescu, Avramescu, Baicu – Panait, Tameș, Mitra, David – Albu, Nilă. După pauză au mai intrat Vlăsceanu, Drăgan, Bogdan Stancu, Gîrlă, Bărbulescu, Delcea, Petrescu, Ionescu și Bamba.  Antrenor: Valentin Sinescu.

Sinescu: „Este loc și de mai bine”

La finalul întâlnirii cu Gaz Metan Podari, antrenorul piteștenilor s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale. Valentin Sinescu așteaptă cu mare nerăbdare startul acestui miniretur, în care echipa sa are ca obiectiv promovarea.    

Sinescu spune că echipa va avea o forță și mai mare, când vor reveni jucă­torii accidentați. „Având în vedere că es­te primul joc disputat pe terenul central, sunt foarte mulțumit de felul în care s-a prezentat echipa. Trebuie să facem cât mai repede acomodarea de la terenul sintetic la cel de iarbă, pentru că există o diferență între cele două su­prafețe. În această săptămână vom face ultimele retușuri. Am avut la dispoziție mai multe săptămâni de antrenament și sunt mul­țumit de nivelul la care ne a­flăm. Am controlat meciul de la un ca­păt la altul și am văzut în mare parte care este po­tențialul fiecărui jucător. Primim foarte greu goluri și înscriem mereu. Echipa arată bine, dar este loc și de mai bine atunci când vor reveni și ceilalți jucători care astăzi nu au putut juca din cauza problemelor medicale. Suntem pregătiți de primul joc oficial al acestui an. Îmi doresc să nu facem pași greșiți și să fim foarte concentrați la partidele cu echi­pele ce se află în luptă cu noi pentru un loc în play-off”, a declarat Sinescu.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 24 Feb. 2014, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă