Calvin, principala noutate de la reunirea Cermeiului. Fundașul vrea să rămână aproape de casă după despărțirea de CS Mioveni

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Jul. 2016, 12:42 Actualizat: 19 Jul. 2016, 12:43 Pregătiri, amicale

13 fotbaliști a avut Gloria Lunca Teuz Cermei la reunirea lotului în vederea pregătirii primului sezon de Liga a 3-a din istoria clubului. Față de grupul format încă din returul stagiunii trecute, din care au lipsit motivat Adi Rusu (care se operează la genunchi chiar azi) și Norbert Varga (în vacanță până vineri), a apărut Calvin Ali Tombaye, fotbalist care s-a despărțit în această vară de CS Mioveni. Fundașul de 30 de ani se afla și pe lista de achiziții a UTA-ei, dar cum echipa fanion a Aradului nu a înaintat o ofertă concretă a decis să accepte un alt contract aproape de casă.

La capitolul juniori Under 19, deocamdată Cermeiul a reușit să-i aducă de la UTA pe Sergiu Aldan și Nichita Coșa, în timp ce David Petrache e așteptat spre finalul săptămânii, la revenirea din vacanța din Grecia. Probabil, de mâine dimineață, sub comanda lui Florin Rusu care se ocupă de pregătirea echipei până ce-și încheie concediul și antrenorul Mircea Aslău, se va prezenta și Dacian Zdrențan. Fundașul dreapta nu mai dorește să coboare un eșalon cu CS Ineu și e variantă de fotbalist Under 19.

„Dacă toți băieții prezenți azi la noi și eu zic că vor rămâne, plus Varga, Petrache și Zdrențan, dar și jucătorii de la Cermei, eu zic că avem lotul aproape complet. Nu are rost să mai facem achiziții doar de darul de a încărca lotul și a-i ține apoi pe bancă sau în tribună”, a precizat președintele Petre Bulza, prezent și el la reunire.

Pentru conformitate, fotbaliștii care au transpirat la primul antrenament al sezonului pe pista de atletism a arenei Gloria au fost: Fl. Rusu – Ad. Popa, Cotoc, Calvin, Suslak, Aldan, Nistor, Vereș, Purece, Coșa, Sălăjan, D. Bulza și Ghergar. Din lot mai fac parte cermeianii Flavius și Viorel Brîndușe, Koromi, Gîb și Chiș.

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 19 Jul. 2016, 12:42 Actualizat: 19 Jul. 2016, 12:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă