Callatis s-a impus în amicalul cu bulgarii

22 Jan. 2012, 11:33 Pregătiri, amicale
Callatis s-a impus** în amicalul cu bulgarii

Callatis Mangalia a susținut ieri prima partidă de verificare din acest an, întâlnind în deplasare pe Kaliakra Kavarna, penultima clasată din prima ligă bulgară. După cum a declarat președintele echipei, Neculai Tănasă, jucătorii formației din sudul Litoralului s-au mișcat bine, au evoluat cu mult aplomb și s-au impus cu 3-2, după ce gazdele au condus cu 2-0.

Golurile formației antrenate de Mugurel Cornățeanu au fost înscrise de I. Florea (60), Enis Bolat (77) și Erdinci Cogali (85).

Callatis a început meciul cu Mitrea, Cureteu, Răvoiu, Damian, Miron, Cogali, Huzuneanu, I. Florea, Evdochim, Calagi, Crăciun.

În repriza secundă au mai jucat Plopeanu, Bolat, Naziru, I. Posteucă, Bardu. A evoluat si portarul Dragoș Plopeanu, venit de la CS Buftea.

Atacanții Hertu și Doicaru au rămas la Mangalia pentru antrenamente fizice, Cojenel revine de mâine la antrenamente după ce soția sa a născut, iar la atacantul Ibrahim Kamara din Sierra Leone s-a renunțat.

De luni, timp de 10 zile, lotul echipei intră în cantonament la hotelul „President” din Mangalia, iar următorul meci de pregătire este programat miercuri la Mangalia cu echipa de liga a 3-a, Dunărea Călărași.

articol scris de Cătălin Donose

22 Jan. 2012, 11:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă