Callatis a remizat în Bulgaria cu Kaliakra Kavarna

12 Oct. 2011, 11:14 Pregătiri, amicale

Divizionara secundă, Callatis Mangalia a susținut ieri seară, în nocturnă, o partidă amicală, în deplasare, cu echipa de primă ligă bulgară Kaliakra Kavarna. A fost un prilej bun pentru antrenorul Mugurel Cornățeanu, venit de luni la echipă, să îi vadă la lucru pe toți componenții lotului.

Gazdele au avut o primă jumătate de oră mai bună în care au punctat de două ori prin Zakov (21) și Sadula (31), dar Callatis a revenit în joc prin reușita de excepție a căpitanului Erdinci Cogali, care în minutul 35 a șutat cu piciorul stâng imparabil de la 30 de metri.

Egalarea s-a produs în minutul 65, când după o acțiune ofensivă prelungită, Cogali a șutat în bara din dreapta portarului, balonul a ricoșat la Ionuț Florea și acesta a înscris cu un șut puternic de la 15 metri.

Callatis Mangalia: L. Marin (30 Dragne), (60 Neagu), Samson (46 I. Florea), Ciortea (46 Răvoiu), Floricel (46 Damian), Miron (46 Cojenel), Evdochim, E. Cogali (cpt.), Huzuneanu, Sofronie, Tudose (46 Bolat), B. Ungureanu (30 Doicaru), (56 Ad. Crăciun).

În funcție de programul celor două echipe, luna viitoare se va disputa o nouă partidă de verificare, de data aceasta la Mangalia. De asemenea, câțiva jucători de la Kaliakra se află în vizorul echipei Callatis pentru a fi transferați.

Articol scris de Cătălin Donose

12 Oct. 2011, 11:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă