Callatis a pierdut amicalul cu bulgarii de la Kaliakra

15 Feb. 2012, 16:03 Pregătiri, amicale

Ieri după-amiază, divizionara secundă, Callatis Mangalia a susținut o nouă partidă în cadrul turneului internațional „Albena Cup 2012”. Adversara formației din sudul Litoralului a fost penultima clasată din prima ligă bulgară, Kaliakra Kavarna, care s-a impus cu 2-1 (1-1) după un meci disputat.

Callatis a deschis scorul prin Cristian Bardu în minutul 25, după care bulgarii au întors rezultatul punctând prin Kovacev în minutul 41 și Chavdarov în minutul 58.

Antrenorul Mugurel Cornățeanu nu i-a putut folosi pe jucătorii din București, care nu au ajuns din cauza drumurilor impracticabile, dar care vor juca mâine după-amiază, de la ora 14, în cadrul ultimei partide de la „Albena Cup 2012”.

Callatis a început meciul cu: Mitrea – Cureteu, I. Posteucă, Răvoiu, Evdochim – Cogali, I. Florea, Bolat – Bardu, Calagi, Hertu. În repriza secundă au mai evoluat: Neagu, Nazîru, Miron și Doicaru.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest an, pe 21 ianuarie, când, Callatis a învins cu 3-2.

3 jucători au fost convocați la naționala de fotbal pe plajă

Jucătorii L. Marin, I. Posteucă și I. Florea au fost convocați la naționala de fotbal pe plajă a României, care participă la un turneu internațional la Moscova.

În altă ordine de idei, a revenit la Callatis fundașul nigerian Samson, după ce s-a aflat în probe la Dinamo II București, în Antalya, iar la portarul Dragoș Plopeanu de la CS Buftea, aflat în probe, s-a renunțat.

Articol scris de Cătălin Donose
Foto: fckaliakra.com

15 Feb. 2012, 16:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă