Câju bate de unul singur Pandurii

21 Feb. 2009, 21:15 Pregătiri, amicale
Câju bate de unul singur Pandurii

Pandurii a pierdut, scor 2-1, amicalul cu divizionara secundă CSM Râmnicu Vâlcea disputat pe terenul sintetic din Târgu Jiu, după o prestație slabă a elevilor lui Sorin Cîrțu.

 

Gorjenii au abordat partida cu “unsprezecele” de bază, cu excepția lui Vancea, menajat, însă cei care au controlat ostilitățile au fost vâlcenii. Pandurii a deschis scorul din penalti, prin Păcurar, dar CSM a întors rezultatul prin Câju, servit de fiecare dată de Stromajer. Partea a doua a fost săracă în faze de poartă, pandurii dominând fără orizont. Spiritele s-au încins pe final, Săceanu fiind eliminat după ce l-a scuipat pe Tilincă, însă protocolul meciului a permis înlocuirea acestuia. Antrenorul Sorin Cârțu și-a amenințat jucătorii cu o amendă consistentă după acest eșec, dar și cu remanieri ale lotului. Sorinaccio i-a cerut președintelui Marin Condescu să-i readucă la echipă pe jucătorii împrumutați la Vâlcea, Stromajer și Kutlacik.

 

“Este frustrant când vii după o perioadă de pregătire și după jocurile pe care le-am făcut ]n Antalya să te prezinți în felul în care s-au prezentat. Au ieșit în evidență niște greșeli care s-au văzut și în Antalya, se vede că perpetuăm în greșeli, dar trebuie să tragem într-un fel atenția să-i responsabilizăm mai mult. Dacă te execută o echipă de liga a II-a în felul acesta îți dai seama că la nivelul diviziei A ești o victimă sigură. Important este să învățăm din ce s-a întâmplat astăzi și o să-i atenționăm într-un mod mai aparte ca să înțeleagă, mă gândesc la o amendă destul de consistentă. Vreau să facem modificări în lot. Am greșit și eu, ar trebui să terminăm cu niște sentimentalisme și cred că sunt niște jucători care ar trebui să părăsească echipa și să vină alții. Mă gândesc la jucătorii împrumutați. Kutlacik și Stromajer ar trebui să facă parte din lotul nostru chiar dacă nu au fost cu noi în pregătire, au mai fost pe aici și nu ar fi o problemă de adaptare”, a declarat Cîrțu.

 

Pandurii Târgu Jiu – CSM Râmnicu Vâlcea 1-2

Teren sintetic Târgu Jiu, spectatori 300
Au marcat: Păcurar-pen. (‘15) / Câju (’24, ‘44).

 

Pandurii: Stanca – Rusu, Rus, Chibulcutean, Cardoso – Simion, Stângă, Stancu, Păcurar – Vasilache, Pițurcă.
Au mai evoluat: Mingote, Hidișan, Martinovic, Luțu, Pârvu, Tilincă, Murgan.
Antrenor: Sorin Cîrțu


CSM Vâlcea: Perianu – Mihuț, Dinu, Kutlacik, Goge – Pasăre, Gârlă, S. Popescu, Roszel – Stromajer, Câju.
Au mai evoluat: Rusandu, Săceanu, Boroiban, Melcea, Pârvu.
Antrenor: Alin Artimon

articol scris de Cristi PEPTAN
 

21 Feb. 2009, 21:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă