Cadeții Olimpiei au remizat cu SK Nyirbator!

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 16:01 Pregătiri, amicale
Cadeții Olimpiei** au remizat cu SK Nyirbator!

Dacă titularii Olimpiei au jucat miercuri amicalul cu FC Botoșani, scor 3-2, în aceeași zi, echipa de cadeți a sătmărenilor, plus alți 2-3 jucători mai rutinați, a jucat la Nyirbator cu echipa locală care evoluează în Liga a III-a a Ungariei. Meciul, disputat pe un teren acoperit cu gazon sintetic, s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Debutul de meci a aparținut gazdelor care au și deschis scorul în minutul 11. Jucătorii Olimpiei au ieșit la atac în partea a doua a primei reprize și au reușit să egaleze în minutul 42 prin Micaș care a transformat un penalti.

În partea a doua ambele echipe și-au creat mai multe situații de gol. Dar, cum nu s-a mai marcat, meciul s-a încheiat cu un echitabil rezultat de egalitate.

Pentru Olimpia au evoluat: Anca – Sabău, Domuța, Mureșan, Deac, Roatiș, Turcan, Rus, Micaș, Kinczel, Faur. Pe parcursul meciului au mai intrat Horvath, Roghină, Mezei, Brian Lemac, Socaci și Ciocotișan.

Vineri, Olimpia va juca un nou amical la Cluj, cu Unirea Jucu (ora 13.00), iar sâmbătă pe terenul Mobila cu Someșul Oar (ora 11.00). La Jucu se va deplasa prima echipă plus câțiva dintre jucătorii aflați în probe în timp ce sâmbătă, cu Someșul Oar, vor evolua cadeții Olimpiei.

Altfel, de la antrenorul Tiberiu Csik am aflat că a fost definitivat în proporție de 90 la sută lotul cu care se va pleca în cantonamentul de la 1 Mai.

Dar cine va face parte din lotul de 25 de jucători vom afla sâmbătă după amicalul cu Oar. Nu este exclus însă ca până luni, când este prevăzută plecarea în cantonament, ca în lot să mai apară câțiva jucători noi. În acest sens se duc tratative cu CFR Cluj și chiar cu Astra. Să vedem dacă iese ceva.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 16:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă