Ca în cupele europene: meci cu șase arbitri! FC Hermannstadt a pierdut în prelungiri primul amical din Antalya, cu o echipă de primă ligă din Cehia

Marius ANGHEL 02 Feb. 2018, 18:45 Pregătiri, amicale

De pe 31 ianuarie în cantonament în Antalya, FC Hermannstadt a jucat în această după amiază primul amical pe pământ turcesc. Neînvinși în testele din țară, sibienii au cedat astăzi în fața ultimei clasate din prima ligă a Cehiei, 1-2 cu FC VysoÍina Jihlava, cu gol decisiv primit în prelungiri. Meciul amical a avut, surprinzător, șase arbitri: un principal, doi tușieri, doi adiționali și unul de rezervă.

La pauza primului amical desfășurat în stagiul de pregătire din Antalya, FC Hermannstadt a intrat în dezavantaj, cehii aflați pe ultimul loc în prima ligă înscriind prin atacantul Michael RabuÅ¡ic în urma unei faze fixe. Sibienii au alergat după egalare și au reușit-o în cele din urmă în minutul 74, prin Andrei Hergheligiu. Însă meciul s-a încheiat cu victoria la limită a celor de la FC VysoÍina Jihlava, după ce celălalt atacant al adversarilor, Pavel Dvořák, a înscris pentru 2-1 în minutul 90+2.

Cu ocazia acestui meci, la FC Hermannstadt a debutat, în a doua repriză, și noua achiziție Alexandru Curtean, ultima dată la Gaz Metan Mediaș.

Alexandru Pelici a început meciul în următoarea formulă: Horațiu Moldovan – Mihai Stancu, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile – Răzvan Dâlbea, Lucian Dumitriu – Sabin Lupu, Cosmin Neagu, Petrișor Petrescu – Ștefan Blănaru.

În partea secundă au mai intrat: Alexandru Târnovan, Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Radu Crișan, Robert Bratu, Daniel Tătar, Robert Boboc, Marius Cătinean, Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Andrei Hergheligiu și Bogdan Rusu.

Următorul amical pe care FC Hermannstadt îl va susține în Antalya va fi contra liderului primei ligi din Kosovo, KF Llapi, duminică, 4 februarie.

În țară, FC Hermannstadt obținuse trei victorii în amicale: 3-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Performanța Ighiu și 3-0 cu AS SR Brașov.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 02 Feb. 2018, 18:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă