Buzoienii au bătut și Voluntarii lui Iencsi!

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 10:57 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a terminat învingătoare (3-1) și amicalul disputat vineri, pe teren propriu, cu FC Voluntari.

Scorul a fost deschis însă de oaspeți, chiar în debutul meciului, când, la prima acțiune ofensivă, Tănase (2) a scuturat plasa porții cu un șut puternic de la marginea careului mare. Ceva mai târziu, gazdele au izbutit egalarea grație lui Dăniță (16), care a reluat cu o lovitură de cap din șase metri centrarea lui Cucu. După doar câteva minute, echipa din Crâng a preluat conducerea pe tabela de marcaj după ce Burlacu a înscris cu capul din apropiere.

Buzoienii au continuat să atace, iar spre finalul mitanului întâi și-au văzut eforturile încununate cu un nou gol. Acesta a purtat semnătura lui Pușcașu (37), mijlocașul Gloriei fructificând cu o lovitură de cap cornerul executat de Cucu.

Oaspeții puteau reduce din handicap, însă portarul gazdelor, Gherasim, a apărat penaltyul bătut de Maxim și astfel scorul a rămas 3-1, acesta fiind consemnat și la finalul partidei.

,,Nu sunt mulțumit de faza ofensivă deoarece încă nu este ceea ce vreau eu și trebuie să ne creem mai multe ocazii de gol și să marcăm. Ne-am dovedit în schimb redutabili la fazele fixe, din care, dealtfel, am și reușit să încriem cele trei goluri. Mai sunt și alte lucruri de pus la punct cum ar fi relațiile de joc, dar sper să remediem și această problemă până la începerea campionatului.”, a concluzionat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Gloria Buzău a evoluat în următoarea alcătuire: Gherasim – Cucu, Vlaicu, Dăniță, Agache, Voicu, Mihăescu, Marcu, Pușcașu, Burlacu, Verdeș. Pe parcurs au mai jucat: Sârbu, Cocârlă, Boghian, Mihălcescu, G. Ion, Bârsănel și Muscalu.

Voluntariul i-a folosit pe Vieru – Irimia, Țâru, Mitache, Maxim – Cureteu, Todoran, Rădoi, Călințaru – Tănase, Voduț, rulând apoi toți jucătorii avuți la dispoziție.
 

Articol și foto de Adi SOARE  
 

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 10:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă