Buzoienii au bătut „cățelușii roșii”

06 Aug. 2012, 17:54 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău și-a trecut în cont încă o victorie în cadrul meciurilor de pregătire. Sâmbătă, echipa din Crâng a jucat pe teren propriu împotriva lui Dinamo II în fața căreia s-a impus la limită, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Frățilă (80) care profitând de o învălmășeală a fructificat din apropiere o centrare din corner. La finalul meciului, antrenorul formației buzoiene, Ștefan Stoica, a declarat că evoluția jucătorilor săi a fost una care se apropie de ceea ce își dorește.

,,Pot spune că este ce trebuie să joace Gloria adică un fotbal mai agresiv dar mai avem încă de lucru. Una peste alta văd că toți copiii au înțeles că trebuie să muncească mult să facă ceva pentru echipă. Altfel nici nu putem vorbi despre ceva frumos peste un an sau doi. Singura noastră problemă o reprezintă experiența având în vedere că dispunem de jucători foarte tineri.”, a adăugat Stoica.

Gloria Buzău: Sârbu – Cucu, Andrițoiu, Neagu, Olteanu, Alexandru, Jercălău, Poenaru, Calu, Luiceanu, Bobe. Au mai jucat: Ștefănescu, Zăinescu, Zamfir, Munteanu, Manea, Păun, Roșca.

Dinamo II: Râmniceanu – Stanca, Mureșan, Dobroslavevici, Apostol, Cazacu, Elvis, Ursache, Roman, Bitez, Bâftoi. Au mai jucat: Gherasim, Ghinea, Vasile, Ștefan, Stănescu.

Articol și foto de Adi SOARE

06 Aug. 2012, 17:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă