Burcă explică motivul plecării din cantonament alături de Florin Marin: „Azi, mâine, cel mai târziu poimâine este obligatoriu să luăm aceste decizii”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Aug. 2015, 13:58 Actualizat: 04 Aug. 2015, 18:29 Pregătiri, amicale

Președintele FC Rapid, Ovidiu Burcă, a declarat că a părăsit cantonamentul echipei împreună cu Florin Marin pentru a se întâlni cu acționarul Valerii Moraru și a definiva lotul, precizând că nu există riscul plecării sale și a tehnicianului de la gruparea giuleșteană.

„Am plecat, duminică, din cantonamentul de la Poiana Brașov împreună cu coordonatorul staffului tehnic, domnul Florin Marin, pentru a ne întâlni cu domnul Valerii Moraru și soția sa, în vederea luării celor mai bune decizii pentru club. Sunt decizii importante care trebuie luate. Trebuie să concretizăm discuțiile despre jucători, să definitivăm lotul și să stabilim cel de-al doilea stagiu de pregătire. Azi, mâine, cel mai târziu poimâine este obligatoriu să luăm aceste decizii”, a spus Burcă, agenției Mediafax.

Ovidiu Burcă a menționat că nu există riscul ca el și Florin Marin să renunțe la funcțiile pe care le dețin la Rapid. „Nu a fost niciun scurtcircuit între noi și acționariatul clubului. În momentul acesta, nu există riscul ca eu și antrenorul Florin Marin să plecăm de la Rapid. Atâta timp cât dumnealor (n.r. – Valerii Moraru și soția sa, Violeta) ne-au asigurat tot sprijinul lor financiar, nu are cum să existe acest risc”, a explicat Burcă.

Rapid are nevoie de jucători de calitate pentru a obține la promovarea în Liga I, este de părere președintele. „Din punctul de vedere al antrenorului și al meu, mai este nevoie de jucători, dar de jucători de calitate. Numeric stăm destul de bine, dar e nevoie de calitate. Avem un buget, facem toate socotelile, dar trebuie să ne mișcăm repede pentru că există această presiune a timpului. Dacă Rapid nu va arăta bine în prima etapă atunci vă asigur că este vina lui Ovidiu Burcă. Îmi asum această responsabilitate și de aceea trebuie să luăm aceste decizii importante până la mijlocul acestei săptămâni”, a adăugat oficialul.

Burcă a menționat că Florin Marin va reveni în cantonamentul echipei luni seară. „Am plecat cu dânsul, dar de antrenamente se ocupă Mihai Ianovschi. Discutăm în cursul acestei zile, iar diseară sper ca Florin Marin să revină în cantonament. Suporterii trebuie să stea liniștiți pentru că facem lucrurile cum trebuie”, a mai afirmat oficialul grupării giuleștene.

Ovidiu Burcă și Florin Marin au fost instalați în funcțiile de președinte și antrenor principal la FC Rapid, în 25, respectiv 27 iulie. Lotul echipei Rapid se află în prezent într-un stagiu de pregătire la Poiana Brașov, care se va încheia la 7 august.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 03 Aug. 2015, 13:58 Actualizat: 04 Aug. 2015, 18:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă