Bunică se antrenează alături de jucătorii Gloriei

Mihai Andries 24 Jul. 2013, 11:30 Pregătiri, amicale

Spectatorii prezenți luni la antrenamentul Gloriei Buzău au rămas surprinși când pe teren și-a făcut apariția nimeni altul decât autorul acelui gol memorabil marcat Stelei, Romeo Bunică. Rămas în inimile microbiștilor buzoieni și revenit acasă după înlăturarea de la cârma echipei din Voluntari, fostul atacant s-a pregătit cot la cot cu jucătorii lui Viorel Ion ceea ce a stârniti curiozitatea chibiților și a presei.

Privind participarea sa la antrenamentele grupării din Crâng, Bunică a spus că, doar vrea să facă mișcare lucru confirmat și de „Vioară”.Tehnicianul Gloriei Buzău a recunoscut însă faptul că, în ciuda vârstei și l-ar fi dorit în echipă pe fostul său elev de acum câțiva ani, dacă avea mai puține kilograme.

„Bunică a venit și el să facă mișcare însă mi-aș fi dorit un atacant ca el. Dacă avea cu vreo 20 de kilograme mai puțin, era altceva. Vă spun însă că în cazul în care slăbește pot să joc și cu el. Trebuie să recunosc că am făcut chiar un plan de bătaie și dacă vedem că nu merge treaba cu unii jucători, sper însă să nu fie așa, mă legitimez atât eu cât și Bunică și tot câștigăm zece partide să rămânem în liga secundă”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

Nu este însă exclus ca Romeo Bunică să fie cooptat în stafful tehnic al grupării buzoiene, mai ale că, deocamdată nu are niciun angajament și este un antrenor ambițios și serios.

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 24 Jul. 2013, 11:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă