„Buni” de campionat

12 Mar. 2012, 07:00 Pregătiri, amicale

Chimia Brazi s-a deplasat, vineri, la Buzău, pentru un meci amical cu CS Panciu, o echipă din seria I a Ligii a III-a, care, teoretic, este cam de nivelul celor de la CSO Plopeni – adversara din prima rundă a returului. Disputat pe terenul sintetic „Cornel Negoescu”, amicalul a fost un test bun, prahovenii impunându-se cu 3-1.

Chimia a condus la scor de neprezentare, prin golurile marcate de C. Vlad (foto, reprofilat de antrenorul Octavian Grigore ca al doilea atacant, lângă Arnăutu), plus doi dintre jucătorii nou-veniți, chiar în această iarnă – Gabi Marin și Negotei, două dintre reușite venind la capătul unor execuții foarte frumoase, din afara careului. Moldovenii au redus din diferența, prin fundașul Ovidiu Radu, cu capul, după un corner, scorul final fiind considerat just de către antrenorul Chimiei – Octavian Grigore.

„Am făcut un meci bun, s-a subțiat considerabil și lista cu jucători accidentați, așa că ne apropiem de ceea ce trebuie pentru startul meciurilor oficiale. Eu îmi pun speranțe în acest grup, există concurență pe majoritatea posturilor, am un lot bun. Îmi doresc foarte mult ca starea terenurilor să fie cât mai bună, pentru că este clar că pe Chimia, orice gazon prost o va dezavantaja. Am avut parte de un meci util, în care ne-am atins scopurile propuse în mare parte” – a declarat tehnicianul grupării din Brazi, după meciul cu CS Panciu, ultimul joc de verificare înaintea primului meci oficial 2012.

Prodan a jucat pentru România

Din lotul Chimiei, nu au făcut parte Petrișor Dedu – probleme medicale și juniorul Florin Prodan. Acesta a participat, tot vineri, la un meci al Naționalei Under 17 a României, care a bătut la Mogoșoaia, reprezentativa similară a Bulgariei, cu 2-1. Dacă Prodan a fost titular, fostul său coleg de la Chimia, Ionuț Șerban – chiar căpitanul Naționalei la această vârstă, a fost lăsat la clubul unde joacă acum, Sportul Studențesc, pentru a face parte din lotul pentru meciul cu FC Brașov.

Chimia Brazi – CS Panciu 3-1 (3-0) Au marcat: C. Vlad (12), G. Marin (31), Negotei (43) / O. Radu (78)

Chimia Brazi: Al. Gheorghe – M. Dinu, I. Neagu, M. Dedu, Irimescu – Negotei, Minciună, G. Marin, Năstase – Arnăutu, Ct. Vlad. Au mai intrat: Sava – Roman, Stanciu, M. Ivan, T. Dumitru, Fl. Dumitru, Butufei, Bencea. Antrenor: Octavian Grigore.
CS Panciu: Gabi Lazăr – Voinea, Ov. Radu, Gurguiatu, Cl. Mihai – C. Tudor, Cioran, R. Stan, B. Stoian – I. Radu, Duțu. Au mai intrat: George Lazăr – Beșa, Gălățeanu, Bîră, Corbea, G. Stoian, Panaite. Antrenor: Ionică Serea.
A arbitrat: Ciprian Ionescu (Buzău)

Sursa: Ziarul Prahova

12 Mar. 2012, 07:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă