Buia și Tănase au revenit la antrenamente, Barna nu a primit încă viza medicală

Marius ANGHEL 24 Jan. 2018, 14:39 Pregătiri, amicale
Buia și Tănase au revenit la antrenamente,** Barna nu a primit încă viza medicală

Vești de bune, dar și rele din cadrul lotului „Bătrânei Doamne”.

În primul rând, la Moneasa, acolo unde își desfășoară cantonamentul, mijlocașii Ionuț Tănase și Darius Buia și-au reluat antrenamentele după patru zile de pauză. Ambii par să fi contactat un virus, din moment ce au combinat stările febrile cu probleme stomacale. Chiar dacă au mai avut mici rețineri în special la ședința de pregătire 100% fizică efectuată ieri dimineață între Dezna și Laz, Tănase și Buia au revenit la treabă. După-amiază, pe terenul parțial acoperit de zăpadă, de la Dezna, cei doi au fost furați de jocurile tematice programate de antrenorii utiști și au pus osul la treabă.

În schimb, juniorul David Miculescu nici măcar nu mai este în cantonament. După întinderea musculară suferită sâmbătă, mijlocașul de 16 ani a plecat acasă pentru a intra în proces de recuperare.

Vești ceva mai proaste vin de la București. Portarul Alexandru Barna a efectuat controlul la cap ca urmare a problemelor descoperite cu ocazia RMN-ului efectuat după accidentarea la nas, de la Afumați, și, deocamdată, medicul neurochirurg nu i-a dat acceptul să revină în efort normal. Acesta i-a sugerat să-și completeze dosarul cu o analiză suplimentară și, dacă aceasta iese bine, atunci să se întoarcă la neurolog.

Cert este că Alex Barna nu se mai întoarce în cantonament la Moneasa, iar Dan Țapoș rămâne să se ocupe doar de Roberto Bodea și Rafael Zamfir până la finalul acestei săptămâni. Dacă de această dată goalkeeperul nemțean nu va mai fi lăsat să joace fotbal, UTA va trebui să caute un alt portar.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Jan. 2018, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă