Buhăescu și Kanalos, la primele reușite pentru Olimpia. Sătmărenii au câștigat greu la Carei

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 10:11 Pregătiri, amicale

Olimpia Satu Mare a obținut miercuri a treia victorie în cele șapte meciuri amicale desfășurate până acum în această iarnă. Echipa pregătită de Tiberiu Csik s-a impus, în deplasare, cu 2-0 în fața Victoriei Carei.

În ciuda adversarului inferior și a jocului bun prestat în prima repriză, Olimpia a reușit să înscrie abia în partea a doua a amicalului. În prima, sătmărenii au dominat și-au creat ocazii mari de gol prin Sălăgeanu, din două lovituri libere din apropierea țintei, și Bura, al cărui șut din careu a fost respins de portarul gazdelor. Și Victoria a avut șansa să deschidă scorul, însă Ovidiu Ardelean a șutat din apropiere peste poartă, iar Nylvan l-a luat la țintă pe Băican.

În partea a doua a jocului, Buhăescu (60) a reușit să înscrie primul său gol pentru Olimpia, dintr-un penalty obținut tot de el, iar, mai apoi, au ratat pe rând desprinderea Brata, Buhăescu și Onicaș. Rezultatul final a fost stabilit de juniorul Kanalos (83), aflat și el la primul gol pentru echipa sătmăreană, printr-o execuție frumoasă de la 20 de metri direct sub transversală.

Victoria: Borlan – Cura, Griszhaber, Pojonyi, Pușkaș, Vancea, Tillinger, Petz, Nyilvan, Szocsi, Ov. Ardelean. Au mai jucat: Weibel, Cr. Ardelean, Obiș, Hevele, Szilagyi și Varga.

Olimpia: Băican – Munteanu, Lipai, Tătaru, Sălăgeanu, Ianc, R. Rus, Toma, Bura, Faur, Goț. După pauză au mai jucat: Ciul, Mureșan, Iuhas, Soprony, Onicaș, Lukacs, Takacs, Brata, Kanaloș și Buhăescu.

Următorul amical al Olimpie, ultimul înainte de reluarea campionatului, va avea loc sâmbătă, în deplasare, la CS Oșorhei.

Foto: FB Olimpia Satu Mare

Marius ANGHEL 18 Feb. 2016, 10:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă