Buhăescu și Chipirliu i-au adus victoria lui Juventus în primul amical din Antalya

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 17:05 Pregătiri, amicale
Buhăescu și Chipirliu** i-au adus victoria lui Juventus în primul amical din Antalya

Aflat de joia trecută în cantonament în Antalya, Juventus București a disputat în weekend primul amical pe pământ turcesc. Liderul Ligii 2 a întâlnit, sâmbătă, echipa Olmaliq FK, a 13-a clasată din 16 în ediția trecută a primei ligi din Uzbekistan, pe care a învins-o cu 2-0.

Jucătorii lui Daniel Oprița nu au avut o misiunea ușoară în fața echipei uzbeke. După o primă repriză albă, fără goluri, românii au reușit în cele din urmă să spargă gheața aproape de final de joc. Vasile Buhăescu a deschis scorul în minutul 70, iar Remus Chipirliu a stabilit rezultatul final după reușita din minutul 85.

Oprița a început meciul cu Olmaliq în formula: Stoian – Beța, Wallace, Mihăescu, Carabela – Băjenaru, Bustea – Hurdubei, Cazan, Muscă – Buhăescu. După pauză au fost folosit toți jucătorii din lot, mai puțin portarii de rezervă, doar Relu Stoian rămânând 90 de minute pe teren.

Bucureștenii vor desfășura luni al doilea meci amical din Antalya, cu Saburtalo, a treia clasată din prima ligă a Georgiei în ultima ediție de campionat, apoi vor reveni în țară pentru finalul pregătirilor. Pentru că stă în prima etapă de la realuarea Ligii 2, Juventus și-a mai programat două meciuri amicale, în Colentina, cu CS Balotești (miercuri, 22 februarie, ora 12:00) și Chindia Târguvoiște (sâmbătă, 25 februarie, ora 11:00).

 

Marius ANGHEL 13 Feb. 2017, 17:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă