Buhăescu își intră în rol la Mioveni. A marcat trei din cele șase goluri ale testului cu Muscelul Câmpulung

Marius ANGHEL 19 Jul. 2015, 11:24 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a câștigat, sâmbătă dimineață, pe propriul stadion, al doilea amical al acestei veri după ce în primul s-a impus la scor de maidan cu Viitorul Ștefănești, scor 14-0. De această dată, elevii lui Claudiu Niculescu s-au impus doar la scor de tenis, 6-0, în fața fostei grupări de Liga 3, CN Dinicu Golescu Câmpulung. La pauză a fost 4-0, în final golurile galben-verzilor fiind marcate de Honciu, Buhăescu (3), Iancu și Nilă.

Honciu a deschis scorul în testul cu Muscelul cu un șut din careu în urma unei pase venite de la Buhăescu. Apoi a fost rândul noii achiziții a Mioveniului să iasă la rampă. Buhăescu a reușit hattrick-ul, marcând mai întâi după ce a scăpat singur cu portarul după o pasă primită de la Honciu, apoi în urma unei acțiuni personale finalizată cu un șut pe colțul lung de la 16 metri și în final, din nou, după ce Honciu l-a lăsat singur cu goalkeeperul advers.

După pauză, Niculescu a schimbat echipa și la rampă au ieșit Iancu, mijlocașul înscriind după ce portarul advers a respins greșit o minge șutată de Biceanu, și Nilă, atacantul stabilind scorul final reluând cu capul în vinclu o centrare a lui Cătălin Stan.

CS Mioveni (repriza I): Popescu – Tirică, Calvin, Negoiță, Ed. Stoica – Răuță, Marinescu – A. Popa, Honciu, Ayza – Buhăescu.
CS Mioveni (repriza II): Croitoru – Tirică, Bg. Stoica, Șchiopu, Ct. Stan – Biceanu, Trașcu – D. Iancu, Năstăsie, Galan – Nilă.

CS Mioveni și-a reluat pregătirea de două săptămâni, iar pe 22 iulie, va pleca în cantonament la Cheile Grădiștei. Acolo vor sta până pe 5 august.

Marius ANGHEL 19 Jul. 2015, 11:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă