Buftea și Ștefănești, egale pe zăpadă

23 Jan. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale
Buftea și Ștefănești,** egale pe zăpadă

Sâmbătă de la ora 13 două echipe ilfovene au înfruntat ninsoarea care cădea pe terenul FRF de la Buftea pentru a disputa un ultim amical înainte de plecarea lor în cantonament. Buftea și Ștefăneștiul, căci despre ele este vorba, au terminat la egalitate după două goluri marcate de la 11 metri, ambele după pauză.

Cataramă (foto) a deschis scorul în minutul 71, pentru ca Dorobanțu să închidă tabela 10 minute mai târziu. Trebuie spus că oaspeții au început meciul cu stângul după ce Sorin Drăgan a suferit o întindere în chiar primul minut de joc, locul lui fiind luat de Mega. Drăgan este suspect de ruptură, în aceste condiții el ratând cantonamentul de la Predeal al echipei sale.

Buftea își definitivează lotul azi

Dacă la ora apariției acestor rânduri, Ștefăneștiul este deja la hotelul Robinson din Predeal, acolo unde va sta timp de 12 zile, în schimb Buftea va pleca de abia pe 25 la Ciuta, pentru un cantonament de 10 zile. În această după amiază, Emil Ursu va anunța lista celor care vor prinde această perioadă de pregătire, la certitudini figurând până acum Aldea și Dragomir, în timp ce Petrescu se află în recuperare după ce și-a dat jos gipsul. Incertă este situația lui Cătălin Nicolae, tânărul portar al Buftei fiind suspect de apendicită.

CS BUFTEA 1-1 FC ȘTEFĂ‚NEȘTI Dorobanțu pen / Cataramă pen

Buftea: Panainte – Pavelescu, Al. Dragomir, Marciuc, Pahomi – Dumitrescu, Albert, V. Ștefan, Sin – B. Aldea, Lupașcu. Antrenor Emil Ursu

Ștefănești: Ghețu – Stancu, Odoroabă, Lungu, Marinescu – Ad. Cristea – Cataramă, L. Mihai, Bogoș, Cr. Constantin – S. Drăgan. Antrenor Dragoș Mihalache

Articol de Mihai ANDRIEȘ

23 Jan. 2012, 13:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă