Buftea, egala Pandurilor!

Mihai Andries 16 Feb. 2013, 23:55 Pregătiri, amicale
Buftea,** egala Pandurilor!

Ajunsă în Antalya de la începutul acestei săptămâni, ACS Buftea a disputat o serie de amicale culminând cu cel jucat sâmbătă dimineață contra Pandurilor și terminat la egalitate, scor 1-1. Dar până la acest meci, ilfovenii și-au început pregătirea din Turcia cu un duel contra echipei din Liga a 2-a din Ungaria, FC Balmazújváros, scorul final fiind de 3-3. Pentru ilfoveni, golurile au fost marcate de către Daminuță, Bâtfoi și Artimon Karamyan. Pentru acest meci, Vali Bădoi a folosit formula de start: Niculescu, Marciuc, Daminuță, Dragomir, Balauru, Udrea, Muscă, Tuca, V. Alexandru, Bâtfoi, Codoban

A urmat un meci contra celor de la Sokolov, scorul final fiind 0-0, iar unsprezecele de start cuprinzându-i pe Stamatin, Tudorache, Nițu, Dragomir, Vențer, Albert, Olariu, Arman Karamyan, Artiom Karamyan, Bâtfoi și Codoban.

Sâmbătă de la ora 11, Buftea le-a dat de furcă celor de la Pandurii Târgu Jiu, scorul final fiind 1-1, golurile aparținând lui Arman Karamyan – șutul său fiind deviat de Pleașcă, respectiv Pițian. Ilfovenii au început cu Bolboașă, Tudorache, Nițu, Dragomir, Vențer, Udrea, Olariu, Arman Karamyan, Artiom Karamyan, Bâtfoi și Codoban. Buftea a jucat excelent, fiind aproape pe final chiar să dea lovitura de două ori, însă apărarea gorjeană a fost la datorie, meciul încheiându-se nedecis.

Au fost meciuri în care Vali Bădoi a testat diferite sisteme și echipe de joc, fiind mai preocupat de găsirea formulei ideale pentru retur, decât de scorul de pe tabelă, dar per ansamblu, Buftea a arătat chiar foarte bine pe alocuri, arâtând că este pregătită pentru returul ligii a doua.

Ilfovenii vor reveni din Antalya abia miercuri, dar între timp vor mai avea două amicale. Unul urmează să se joace marți, de la ora 13, contra celor de la Helios, echipă din Liga a 2-a din Ucraina, iar celălalt se va juca împotriva echipei Damla Hannover, data meciului cu aceștia urmând să se stabilească ulterior.

 

Sursa: IlfovSport

Mihai Andries 16 Feb. 2013, 23:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă