Bucovina Rădăuți a pierdut la scor amicalul cu FC Botoșani

Marius ANGHEL 14 Apr. 2018, 14:39 Pregătiri, amicale

Bucovina nu a evoluat ieri în campionatul Ligii a 3-a, deoarece adversara din runda a 22-a, Metalosport Galați, a fost exclusă din competiție. Pentru a se menține în formă, rădăuțenii au disputat un amical de gală la Botoșani, confruntându-se pe stadionul Municipal cu gruparea de prima ligă pregătită de Costel Enache. Partida care s-a jucat cu începere de la ora 11:00 a reprezentat o ultimă repetiție pentru botoșăneni înaintea întâlnirii din deplasare, de luni, cu ACS Poli Timișoara, contând pentru etapa a 5-a din play-out-ului Ligii 1. FC Botoșani a câștigat cu 4-0 acest meci cu Bucovina Rădăuți.

Motivată de valoarea adversarului, trupa antrenată de Daniel Bălan și Dorin Goian a început meciul foarte curajos. Evoluând în formula de bază, rădăuțenii s-au apărat grupat în prima parte a întâlnirii, scorul pauzei fiind de 1-0 pentru FC Botoșani. În repriza a doua, și pe fondul schimbărilor efectuate în garnitura oaspeților, botoșănenii au mai punctat de alte trei ori, prin juniorul Alex Piftor, Chitoșcă și sauditul Naif Hazazi.

„A fost un examen util pentru tânăra noastră echipă. Cât am jucat în formula standard am dat o replică dârză, însă per total, toți jucătorii s-au prezentat bine”, a declarat antrenorul-jucător Daniel Bălan, pentru Monitorul de Suceava.

Bucovina Rădăuți a început meciul în alcătuirea: Puianu – Alecsandru, Vișinar, Florescu, Antonesei – Bălan, Vitu, Ungurianu, Timiș – Stoian, Ciobanu. Au mai intrat Prutean, Corniciuc, Tironeac și Vicliuc.

Costel Enache a început meciul cu: Pap (Cobrea) – Dumitraș, Plămadă, Miron, Mușat – Tincu, Cucu – Golofca (Piftor), Fulop, Serediuc – Axente, jucătorii aflați între paranteze intrând pe parcursul primei reprize. La pauză, Botoșaniul a făcut mai multe schimbări, începând repriza secundă cu: Cobrea (Brânză) – Ungurușan (Chitoșcă), Miron, Burcă, Acsinte – Rodriguez, Oaidă – Moruțan, Achim, Piftor – Hazazi. Roman și Golubovic nu au jucat din cauza unor probleme medicale.

Cu cele trei puncte câștigate la „masa verde” în urma jocului cu Metalosport Galați, Bucovina Rădăuți a ajuns la 31 de puncte acumulate în acest sezon și pentru moment se situează pe locul 7 în Seria 1 a Ligii 3. Săptămâna următoare urmează să joace în deplasare la Sănătatea Darabani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: BT online

Marius ANGHEL 14 Apr. 2018, 14:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă