Bucovina Pojorâta, invincibilă în amicale. Nou-promovate are patru victorii din tot atâtea meciuri

Marius ANGHEL 11 Aug. 2015, 15:50 Pregătiri, amicale
Bucovina Pojorâta, invincibilă în amicale.** Nou-promovate are patru victorii din tot atâtea meciuri

Aflată în perioada de pregătire precompetițională pentru primul sezon în Liga a II-a, echipa Bucovina Pojorâta a disputat zilele trecute un nou meci test, de această dată în compania echipei Steaua Magica Iași, una formată în special din jucători tineri ce activează la un club privat din județul vecin. Partida s-a întins pe durata a două reprize de 50 de minute, la final, elevii antrenorului Dănuț Mândrilă impunându-se cu scorul de 3-1, prin golurile reușite de Rus, Cristescu și Stănescu, la pauză fiind 2-0. Pojorâta a folosit în acest meci test disputat la Câmpulung Moldovenesc tot lotul avut la dispoziție, din teren lipsind Prundean, Buhăceanu, Onică și Vișinar, sportivi cu probleme medicale ce se află la recuperare.

„Sunt mulțumit de scor, dar mai puțin de jocul din teren. Probabil a apărut și o stare de oboseală după perioada de pregătire fizică, dar sunt jocuri de pregătire în care încercăm să eliminăm din greșeli și să formăm o echipă cât mai omogenă. Am întâlnit un adversar de Liga a IV-a, cu jucători foarte tineri și talentați, ce cu doi-trei jucători mai experimentați ar face față la Liga a III-a. În acest meci am urmărit și doi jucători de la ei, unul sub 19 ani și unul de 20 de ani, pe care ne-am dori să-i avem în lot”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Tot în acest meci a evoluat pe durata celei de-a doua reprize și Dănuț Tăcuțanu, un fundaș central de 23 de ani, ce provine de la Știința Miroslava, echipă pe care Pojorâta a învins-o în barajul pentru promovare în acest an.

Bucovina Pojorâta a folosit toți cei trei portari în acest meci, Puianu, Pop și Turiță, în prima repriză evoluând cu Cristescu, Pațca, Kuruc, Duțică, Acostăchioaie, Jardă, Ivan, Colța, Coman și Rus, iar în partea a doua cu Răzlog, Tăcuțanu, Iuga, Stănescu, Mercaș, Martin, Căinar, Pădurariu și Vicliuc.

Sâmbătă, pe stadionul din Pojorâta va avea loc meciul dintre cele două reprezentante ale județului Suceava în Liga a II-a, Bucovina din localitate și Rapid CFR Suceava. Până atunci, echipa din Pojorâta ar mai putea să joace încă o partidă test cu Inter Dorohoi.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 11 Aug. 2015, 15:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă