Bucovina Pojorâta, cu o echipă complet formată din jucători aflați în probe, a pierdut amicalul cu juniorii de la LPS Suceava

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 13:33 Pregătiri, amicale

Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely, cei trei antrenori ai formației Bucovina Pojorâta, au ales să testeze, sâmbătă, mai mulți jucători tineri în cadrul unui meci amical disputat împotriva echipei de juniori de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, pregătită de Ovidiu Murariu și Marius Lup.

Gruparea de Liga a 2-a suceveană i-a avut în teren pe portarul Ionuț Bicleanu (Aerostar Bacău) și jucătorii de câmp Robert Pâslaru (Farul Constanța), Vasile Vițu (Bucovina Rădăuți), Andu Moisii (FC Caransebeș), Lucian Plăcintă (Rapid Suceava), Dragoș Catargiu, Bogdan Catargiu (ambii de la Petrotub Roman), Ionuț Jugaru (FCM Câmpina), Alex Nuțescu (CSM Pașcani), Vasile Pop (FC Zalău) și Florin Balici (Bucovina Rădăuți), în vreme pentru LPS au evoluat Nistor, Vicol, Nechita, Florescu, Grosieriu, Zamă, Buziuc, Netea, Juravle, Cotos, Cotoară, Robu, Adamovici, Florea și Scripcariu.

Partida a fost una deosebit de spectaculoasă, cu cinci goluri, dintre care trei în poarta celor de la Pojorâta, și cu tot atâtea bare. Pentru Bucovina au înscris V. Pop și Catargiu, în timp ce pentru LPS și-a trecut numele pe lista marcatorilor Juravle, Seb. Vicol (penalti) și Robu.

„Intenția noastră a fost să-i vedem în acțiune pe cei 11 jucători veniți în probe, în speranța că vom putea alege dintre ei fotbaliștii de care avem nevoie pentru a ne completa lotul, care numără în acest moment doar 16 nume”, a declarat directorul tehnic al Bucovinei, Bogdan Grosu.

Miercuri, gruparea suceveană va începe stagiul de pregătire centralizată care se va derula acasă, la Pojorâta. În ceea ce privește programul de meciuri amicale, bucovinenii au perfectat până acum jocuri test cu Dacia Unirea Brăila, pe 30 ianuarie, cu Rapid Suceava, pe 9 și 19 februarie, și cu LPS Suceava.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Gazeta SV

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 13:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă