Bucovina Pojorâta a reluat pregătirile!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 13:54 Pregătiri, amicale
Bucovina Pojorâta** a reluat pregătirile!

Gruparea de Liga a III-a Bucovina Pojorâta a început la mijlocul acestei săptămâni pregătirile pentru sezonul de primăvară. Cea mai importantă noutate ar fi că gruparea pregătită de Dănuț Mândrilă s-a despărțit în pauza de iarnă de nu mai puțin de șapte jucători, este vorba de portarul Axinte și de jucătorii de câmp Ioniță, Sârbu, Iftimie, C. Ilie, Nuțu și Scrab. La capitolul veniri, poate fi trecut deocamdată doar Bogdan Iuga, care a mai jucat în trecut la Dorna Vatra Dornei și Minerul Iacobeni.

Chiar dacă formația pe care o pregătește se află la o distanță de cinci puncte de locul șase, antrenorul Dănuț Mândrilă nu și-a luat încă gândul de la calificarea în play-off.

„Totul depinde de primul meci oficial al sezonului de primăvară, când ne vom confrunta în deplasare, cu Știința Miroslava. Pentru a concura cu șanse importante pentru acest obiectiv, trebuie să suplinim plecările celor șapte jucători prin aducerea altor fotbaliști, cel puțin la fel de valoroși”, a declarat tehnicianul Bucovinei.

După reacomodarea la efort, care se va produce pe propria arenă, roș-albaștrii își vor muta cartierul general la Câmpulung Moldovenesc, acolo unde, la sfârșitul lunii, se vor pregăti într-un regim de semicantonament.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 13:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă