Brîndescu și-a băgat jucătorii în ședință după înfrângerea cu CSM Lugoj. „La Liga a 2-a ai pretenția ca jucătorii care vin de pe bancă să aducă un plus”

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 17:32 Pregătiri, amicale

ASU Poli a pierdut, sâmbătă, cu 1-0, ultimul meci de pregătire înaintea reluării campionatului Ligii 2. Echipa timișoreană s-a văzut învinsă la Lugoj de CSM, grupare aflată pe locul 5 în Seria a 4-a a Ligii 3. La începutul acestui an, jucătorii lui Sorin Brîndescu învinseseră pe CSM Lugoj cu 4-1.

După o primă repriză dominată de echipa lui Liga 3, ASU Poli s-a văzut condusă în minutul 35, atunci când Bozian l-a lansat perfect pe Lazea, iar acesta din urmă a înscris simplu pe lângă Gakos, din fața porții. Singurele ocazii de a înscrie ale jucătorilor lui Brîndescu au fost ale lui Nicolescu și Gorovei.

În partea a doua, ASU Poli a avut mai mult posesia, însă în ultimii 20 de metri s-a blocat și nu a fost în stare să finalizeze. Singura șansă de a înscrie i-a aparținut lui Teuț, după ce a fost găsit excelent de Nicolescu, însă l-a luat la țintă pe portar.

VEZI o GALERIE FOTO a meciului amical de la Lugoj

„Ținem să le mulțumim gazdelor noastre”

Nemulțumit de înfrângerea cu CSM Lugoj, antrenorul Sorin Brîndescu și-a băgat jucătorii în ședință imediat după încheierea partidei, nefiind satisfăcut de aportul adus de jucătorii introduși în repriza secundă.

„Astăzi a fost un alt sport și ne-a prins bine acest joc și ținem să le mulțumim gazdelor noastre. Până acum, ne-am antrenat și am jucat pe terenuri sintetice, iar astăzi am văzut că pe iarbă e altceva. Săptămâna viitoare se reia campionatul și nu știm ce condiții vom găsi la Suceava, s-ar putea să fie noroi mai mare decât astăzi, s-ar putea să fie înghețat sau acoperit cu zăpadă. Noi trebuie să ne adaptăm la orice situație. A fost un meci bun ca efort, ca intensitate. Am avut momente bune de posesie cu alte momente în care am pierdut ușor mingea, am avut momente în care am făcut pressing, însă prea puține. Ne-am creat și situații de gol, dar nu am marcat și aici e o problemă. Sperăm ca în campionat să fim mai inspirați”, a declarat, citat de druckeria.ro, Sorin Brîndescu, care a fost mai nervos decât de obicei: „Am fost nervos, pentru că avem un lot nu foarte numeros, dar la Liga a 2-a ai pretenția ca jucătorii care vin de pe bancă să aducă un plus. De aceea i-am și solicitat să fie pe bancă în prima repriză, să discutăm aspectele tactice. E adevărat, am încercat ceva și în repriza a doua, am schimbat sistemul, dar mă așteptam ca ei să aducă un plus. Nu au făcut-o și de aceea sunt supărat pe ei.”

Unul dintre jucătorii care l-au nemulțumit pe antrenorul timișorean a fost Darius Neamțu, intrat ca fundaș dreapta în repriza secundă și care a pierdut ușor o minge în finalul partidei într-o poziție extrem de periculoasă. „A fost o discuție la cald, însă dacă nu reușește să conștientizeze… Nu e valabil doar pentru el. De când suntem la această echipă am spus că nu avem bani să aducem jucători de mare experiență, iar politica noastră să fie creșterea de jucători. Dar asta depinde și dacă ei își doresc să devină fotbaliști”, a mai spus Brîndescu.

CSM Lugoj: Filip – Precupanu, Miculescu, Drăghici, Roșie – Lazea, Zurbagiu – Z. Radu, Livan, R. Rus – Bozian. Au mai intrat: Pădurariu – Ciobanu, Radak, Marta, Dobra, Srăcin, Grega și Olariu.
Antrenor: Cosmin Petruescu

ASU Poli: Gakos – Motreanu, Mera, Cr. Gălan, Ghinescu – Măd. Stancu – Teuț, Nicolescu, Birău, Gorovei – Șt. Blănaru. Au mai intrat: Bădăuță, Vucea, Bilia, Neamțu și Țugui.
Antrenor: Sorin Brîndescu

ASU Poli debutează sâmbătă, de la ora 11:00, la Suceava, cu Foresta, în meciul din etapa a 22-a a Ligii 2.

Foto: Emanuel Titus Ilieși (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 20 Feb. 2017, 17:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă