Brîndescu a stabilit unde își duce jucătorii pentru a-i pregăti pentru returul Ligii 2. Adversarii din amicale ai lui ASU Poli

Marius ANGHEL 24 Dec. 2016, 14:38 Pregătiri, amicale
Brîndescu a stabilit unde își duce jucătorii pentru a-i pregăti pentru returul Ligii 2.** Adversarii din amicale ai lui ASU Poli

După ce a stabilit planurile în privința numărului de jucători noi pe care să-i achiziționeze, cât și a celor la care urmează să renunțe în această pauză de iarnă, conducerea clubului ASU Poli și-a făcut calculele și în ceea ce privește pregătirea și meciurile amicale.

Sorin Brîndescu și staff-ul său au stabilit ca jucătorii să revină din vacanță pe 16 ianuarie, iar pentru câteva zile să se pregătească pe plan local. Conform PressAlert, în perioada 22 ianuarie – 1 februarie, echipa timișoreană urmează să plece în deja tradiționalul stagiu de la Moneasa.

În privința amicalelor, ASU Poli și-a stabilit până acum adversari din Ungaria și din zona Banatului. Pe 4 februarie urmează să o întâlnească pe Bekescsaba (în deplasare), pe 8 februarie joacă acasă cu Luceafărul Oradea, pe 11 februarie o întâlnește tot pe teren propriu pe CSM Lugoj, iar apoi are două amicale stabilite în deplasare, cu CSM Școlar Reșița (15 februarie) și CSM Lugoj (18 februarie). Programul ar mai putea suferi modificări.

Reluarea campionatului e stabilită pe 25 februarie, atunci când urmează să joace la Suceava, cu Foresta.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 24 Dec. 2016, 14:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă