Breaza nu sperie pe nimeni

23 Jul. 2009, 21:00 Pregătiri, amicale
Breaza** nu sperie pe nimeni

Echipa antrenată de Florin Stăncioiu se apropie de încheierea stagiului de pregătire centralizat desfășurat la Câmpina, cantonament ce se va încheia astăzi, odată cu jocul amical cu Dacia Mioveni. Până acum, nou promovata în liga secundă nu a reușit vreun succes, pierzând, la limită, meciurile cu Gloria Bistrița (scor 0-1) și Dacia Mioveni (scor 1-2) și remizând, miercuri seară cu echipa de liga a III-a, Adunații Copăceni.
 

 

Acest ultimul joc s-a desfășurat la Filipeștii de Pădure și a constituit un test util, formația din Giurgiu fiind una cu multe nume cunoscute, fotbaliști experimentați ce au trecut prin liga I, precum fostul petrolist Pancovici, Turcu (atacant ce a trecut pe la Bistrița și CFR Cluj) , Nofitovici (și el ex-petrolist). Meciul a fost unul echilibrat, ușoara superioritate, per-ansamblu, a prahovenilor, neconcretizându-se în vreun fel pe tabelă.
 

 

În schimb, la Breaza au debutat italianul Mesisca, al doilea „macaronar” testat de Stăncioiu, dar și Ion Cercel, un fotbalist experimentat, cu multe prezențe în eșalonul secund, la echipe din zona Brașovului. În plus, Stăncioiu l-a testat și el pe juniorul Nuțescu, de la Școala de Fotbal „Euro-Africa”, jucător refuzat de Valeriu Răchită, la Petrolul, un alt nume nou, în probe, fiind portarul Stavarache, care vine de la Concordia Chiajna. În amicalul cu Adunații Copăceni, Stăncioiu nu a putut utiliza doi dintre jucători, Apostol și Dascălu, care au unele probleme medicale. În plus, trei dintre jucători, Bumbar, Ciorchină și Băeșu, deși erau apți de joc, nu au bifat nici ei vreun minut, acesta fiind un semn clar că sunt șanse infime pentru ei de a fi păstrați în lotul cu care Tricolorul Breaza va aborda eșalonul secund.

 

 

Tricolorul Breaza – Victoria Adunații Copăceni 0-0
 

 

Stadion: Minerul Filipeștii de Pădure. Spectatori: 100.  

 

Tricolorul: Oghinciuc – Al. David, Forika, Ghidia, Rață – M. Vișan, B. Marinescu, Câța, Liuba – Cursaru, Vasilescu.

Au mai jucat în repriza a doua: Sava, Stavarache – Samson, Petcu, Mesisca, Cercel – Negotei, Turiac, Nuțescu, Olteanu – Cursaru, Antonacci.

Antrenor: Florin Stăncioiu.

 

Viitorul: Barbu – Pancovici, Nofitovici, Tonciu, M. Gheorghe – Ghirie, Crăciun, G. Popescu, C. Mihai – R. Turcu, Gh. Badea.

Au mai jucat: Vladu – Zaharia, Mirea, Ioniță, Dumitrache, M. Pop, B. Nicu.

Antrenor: Cornel Nica.

 

Articol scris de Marian DIMA

 

23 Jul. 2009, 21:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă