Tricolorul Breaza și-a găsit antrenor! Conducerea a confirmat acordul cu Valentin Negoiță

Andrei PASCU 12 Jan. 2024, 18:44 Liga 3
Tricolorul Breaza și-a găsit antrenor! Conducerea a confirmat acordul cu Valentin Negoiță

Tricolorul Breaza s-a înțeles cu un antrenor! Formația din divizia a treia, care face parte din Seria 4, a bătut palma cu Valentin Negoiță (55 de ani, foto principal), fost fotbalist la Petrolul Ploiești și antrenor secund al ”lupilor galbeni” în urmă cu mai bine de 10 ani.

Negoiță are de gestionat o situație grea la Tricolorul Breaza, clasată pe penultimul loc. Trebuie să o salveze de la retrogradare.

Tricolorul Breaza are un nou antrenor!

Tricolorul Breaza s-a reunit foarte devreme ținând cont de faptul că Liga 3 se reia la începutul lunii martie. A făcut-o luni, 8 ianuarie, dar prima ședință de pregătire a fost desfășurată sub îndrumarea fostului ”principal”, Marius Vișan, cel care ocupă și funcția de director sportiv al echipei, iar din acest motiv a și renunțat la poziția de pe banca tehnică.

În comunicatul de reunire, Tricolorul Breaza a dezvăluit și înțelegerea cu Valentin Negoiță, fiind un acord între cele două părți și contractul urmând să fie semnat apoi, dacă nu cumva a fost deja parafat.

Stafful tehnic suferă și alte modificări, iar antrenor cu portarii va fi unul dintre fotbaliștii din lot, Alin Negreanu, în mandatul lui Valentin Negoiță cel puțin.

Astazi, pe stadionul Eugen Soriceanu din Breaza, a avut loc prima sedinta de pregatire din noul an pentru Tricolorul Breaza.

Sub comanda lui Marius Visan, Laurentiu Urdea si Alin Negreanu, au raspuns prezent 26 de jucatori, intreaga garnitura ce a finalizat sezonul de toamna, alaturi de doi juniori din grupa B, ambii nascuti in 2008 – Ianis Toader, atacant, si Cosmin Jaga, portar – care vor si efectua pregatirea de iarna cu echipa de seniori, precum si cele doua noutati din lotul brezean de la momentul actual, doi jucatori juniori, nascuti 2006, Eric Ionita (fundas central, de la MX Pro Academy) si Andrei Minzicu (portar, Petrolul 95 Ploiesti). De asemenea, in aceasta saptamana, vor mai sosi in culorile brezene inca doi jucatori, urmand a anunta la momentul oportun cele doua transferuri, fiind discutii si pentru alte sosiri in tabara brezeana.

Sunt noutati si in stafful tehnic al Tricolorului, fiind purtate discutii in vederea preluarii bancii tehnice de catre Valentin Negoita, fost jucator al Petrolului; in acest moment, sunt ramase de rezolvat doar chestiuni administrative inaintea desemnarii oficiale, tehnicianul dandu-si acceptul in vederea preluarii bancii tehnice. De asemenea, veteranul Alin Negreanu a fost numit in postul de antrenor pentru portari, urmand a se ocupa de pregatirea celor ce vor apara buturile brezene.

In aceasta saptamana, jucatorii nostri vor efectua doar antrenamente de reacomodare la efort, primul duel amical urmand a se desfasura la sfarsitul saptamanii viitoare, cu CSO Baicoi, viceliderul Ligii A Prahova”, a anunțat Tricolurul Breaza, luni, 8 ianuarie.

Tricolorul Breaza, penultima în Seria 4 din Liga 3

Promovarea din Liga 4, din vara trecută, și parcursul de până acum din Liga 3 au fost bifate alături de Marius Vișan, care nu era doar antrenor la Tricolorul Breaza, ci și director sportiv.

Penultima în Seria 4 din Liga 3, pe locul 9 din 10 echipe, Tricolorul Breaza vrea să se salveze de la retrogradare. A acumulat 11 puncte în urma a trei victorii, două egaluri și 10 eșecuri. Ultima clasată, CS Păulești, a acumulat 9 puncte, iar clubul care se situează pe poziția a 8-a, Aro Muscelul Câmpulung Muscel, are 14 puncte.

În prima etapă din 2024, a 16-a a sezonului regular, care va avea loc în martie, Tricolorul Breaza va întâlni, pe teren propriu, CSO Plopeni, ocupanta locului 7, cu 18 puncte.

Foto: Câmpina TV și Tricolorul Breaza

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-reziliat-contractul-cu-kamil-wiktorski-19297362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-schimbari-importante-de-lot-a-facut-primele-achizitii-19297346

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valmir-berisha-si-danilo-babovic-s-au-despartit-de-csc-selimbar-19297351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/elton-da-silva-a-semnat-cu-csm-resita-19297336

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-pop-alt-jucator-plecat-de-la-unirea-dej-19297333

Andrei PASCU 12 Jan. 2024, 18:44 Liga 3
Pe aceeași temă