Brazilianul Orlando, cea mai importantă noutate de la a doua reunire a CSM-ului

Brazilianul Orlando,** cea mai importantă noutate de la a doua reunire a CSM-ului

CSM Râmnicu Vâlcea se reunește astăzi, de la ora 17:30, în Zăvoi, pentru a doua oară în această vară. La antrenamentul din această seară, la echipa vâlceană sunt așteptați și câțiva jucători noi care pot face subiectul unui transfer în perioada următoare.

Cel mai interesant nume nou care vine la CSM este al mijlocașului de bandă Orlando da Costa, un brazilian de 29 de ani, care sezonul trecut a evoluat la Chiajna.

La reunirea CSM-ului sunt așteptați și trei portari juniori, Andrei Cioară (20 ani, UTA B.D.), Daniel Popescu (21 ani, Motru) și Andrei Cotfas (19 ani, tineret Siena). Conducerea tehnică ia în calcul ca pe postul de portar să utilizeze unul dintre cei doi juniori Under 21, obligatorii pentru Liga a II-a.

Un alt jucător așteptat astăzi este mijlocașul central Andrei Pițian, de la Pandurii Târgu Jiu, care revine după o accidentare.

CSM Râmnicu Vâlcea va merge în cantonament la Brașov, în perioada 28 iulie – 10 august.

Până acum, echipa olteană a perfectat trei achiziții: Enache Câju (31 ani, CS U Craiova), Cosmin Neagu (22 ani, Dunărea Galați) și Vlad Munteanu II (24 ani, Corona Brașov).

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Mihai ANDRIEȘ
 

Pe aceeași temă