Brănești vs Afumați, nula la nula

12 Feb. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Brănești vs Afumați, nula la nula

Condițiile improprii de la Izvorani cauzate de ninsoare și ger, dar și de viscolul care a bătut în ultimele zile, au influențat în mod direct calitatea fotbalului practicat ieri de Victoria Brănești și CS Afumați. În aceste condiții, scorul final de 0 la 0 nu miră pe nimeni, ținând cont că ocaziile de poartă au fost foarte puține, suprafața de joc fiind un veritabil patinoar. Faptul că înaintea acestui meci s-a mai disputat un amical a stricat și mai mult terenul, orice tentativă de pase mai complicate sau în regim de viteză fiind sortită eșecului.

Brăneștiul, condus de pe bancă de Florentin Dovlecioaica și Ștefan Crăciun a început meciul cu Răduță – Crăciun, Petcu, Ciortea, Apostol – Pruteanu, Nicodim, Olariu, D. Marin – Burcea, Șt. Ilie. Au mai intrat pe parcursul meciului și Obretin – Lupșanu, Voican, Gață, C. Trică, Pamparău, T. David, G. Voicu, Jeleanu, Șt. Andrei, Vlad

Afumațiul lui Vasile Neagu și Cristian Vaida i-a folosit pentru început pe M. Ion – Vincene, Gabor, Mogoș, Cr. Constantin – Lădaru, Șt. Alexandru, Gh. Popescu, Bernard – Vlada, Cr. Dumitrescu. Au mai jucat Mihalcea – Lică, Velicu, Vrabie, M. Ștefan, Robicek, Surugiu, Lupeș, Păunescu, Zaharia și Ruse.

Articol de Mihai ANDRIEȘ

12 Feb. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă