Brăila și-a recăpătat unul dintre jucătorii din prima parte a sezonului și așteaptă și alții! Florentin Petre are în teste și trei tineri de la Ceahlăul

Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 14:32 Pregătiri, amicale

De luni, la antrenamentele Daciei Unirea a revenit și mijlocașul dreapta de 21 de ani, Andrei Pleșa (foto text), fotbalist care a evoluat și în prima parte a campionatului pentru formația brăileană. Un jucător de perspectivă care a evoluat și la Academia Rapid.

Tot luni au venit în probe și trei jucători de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, însă în această săptămână Florentin Petre așteaptă și fotbaliști care să poată ajuta efectiv gruparea brăileană să evite retrogradarea din Liga 2.

„Niță a absentat doar în prima zi, atunci fiind învoit, Pleșa a venit luni. Tot luni au venit și trei copii de la Piatra Neamț, însă, așa cum v-am spus, numărul jucătorilor care vor sosi în probe va fi mare. Dintre ei trebuie să alegem, deocamdată nu pot să spun nimic despre cei trei”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Florentin Petre la finalul antrenamentului de luni de la stadionul Municipal.

Luni trebuia să sosească și Adreano Van Den Driest, un jucător olandez de origine angoleză, de 26 de ani, care poate evolua în compartimentul defensiv, însă acesta probabil că încă mai caută soluții de a se transfera la alte formații.

Reamintim că Dacia Unirea s-a reunit joia trecută, la stadionul Municipal, iar la primul antrenament au răspuns prezent doar zece juniori din propria pepinieră.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 15 Jan. 2019, 14:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă