Brăila s-a înscris în noul sezon al Ligii 2. În revanșa cu Viitorul II testează trei noi jucători

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 16:07 Pregătiri, amicale
Brăila s-a înscris în noul sezon al Ligii 2.** În revanșa cu Viitorul II testează trei noi jucători

Conducătorii clubului Dacia Unirea Brăila au făcut primul pas pentru ca echipa să continue și în noul sezon al campionatului Ligii 2. Anunțul că primăria Brăila poate acorda finanțare cluburilor sportive din oraș i-a determinat pe șefii echipei să depună cererea de înscriere în noua ediție a eșalonului secund.

Luni au depus cererea de înscriere, marți vor privi vizita din partea FRF pentru omologarea arenei din Brăila, iar miercuri vor desfășura un nou meci amical, al treilea în această vară. De la ora 18:00, la Ovidiu, Dacia Unirea va juca revanșa cu Viitorul II Constanța, echipă în fața căreia a pierdut în weekend cu 1-2. În primul test pierduse, scor 0-2, cu CSM Poli Iași.

În amicalul cu Viitorul II, antrenorul Alin Pânzaru va testa și trei noi jucători: Tiberiu Subțirică (18 ani, CS Dinamo București), Paul Cubleșan (20 ani, Unirea Jucu) și Ovidiu Covaciu (17 ani, Unirea Jucu).

„Bazându-ne în primul rând pe declarațiile recente de susținere venite din partea Primăriei Municipiului Brăila și a Consiliului Județean Brăila, astăzi, clubul Dacia Unirea Brăila a depus cererea de înscriere în noul sezon competițional al Ligii a II-a.

Mâine, 18.07.2017, delegația Federației Române de Fotbal va sosi la Brăila în vederea formării comisiei privind omologarea stadionului „Municipal” pentru sezonul 2017-2018″, a transmis Dacia Unirea pe site-ul oficial.

Marius ANGHEL 18 Jul. 2017, 16:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă