Brăila este în așteptarea primului amical!

09 Feb. 2012, 11:31 Pregătiri, amicale
Brăila este în așteptarea** primului amical!

Deși au reluat pregătirile pentru returul de campionat de exact o lună de zile, jucătorii de la CF Brăila nu a efectuat până acum niciun joc de pregătire, dar asta nu din vina lor. Brăilenii au efectuat și un stagiu de pregătire centralizat, care a avut loc în stațiunea montană Sărata Monteoru, dar cele două amicale programate în timpul cantonamentului (cu Dunărea Călărași și Juventus Colentina) nu s-au putut disputa din cauza timpului nefavorabil. Reveniți acasă, jucătorii antrenați de Ion Viorel fac și în continuare doar pregătire fizică, deoarece zăpada căzută din abundență nu-i lasă să dispute nici macar un meci în familie cu divizionara a treia Conpet Cireșu!

Dar cum tot răul este spre bine, Ion Viorel a reușit în cele din urmă să perfecteze alte două partide de verificare, pe care CF Brăila să le dispute la sfâtșitul acestei săptămâni. „Am vorbit să jucăm vineri și sâmbătă două partide amicale cu Politehnica Galați și Conpet Cireșu, dar acum să vedem dacă vom avea și terenuri pentru ele! Dacă pentru jocul cu Politehnica avem ca variantă terenul sintetic de la baza „Sidex” din Galați, pentru partida cu cei de la Cireșu avem nevoie de un utilaj care să dea zăpada de pe stadionul „Chimia” pentru a putea juca! Dar dacă cele două meciuri vor avea loc, eu le consider a fi unele extrem de utile, deoarece pot să folosesc toți jucătorii pe care-i am la dispoziție. Unii vor juca în meciul cu Politehnica, iar ceilalți în meciul cu Cireșu, fapt care m-ar mulțumi extrem la această oră. Dacă timpul îmi va permite, mă voi strădui ca săptămâna viitoare să mai facem cel puțin 3-4 meciuri amicale că acum va începe campionatul și eu n-am văzut încă echipa la lucru!”– a spus tehnicianul brăilean Ion Viorel.

Obiectivul CF-ului Brăila pentru actualul campionat rămâne și în continuare clasarea pe primele șase locuri ale clasamentului, iar returul este (deocamdată) programat să înceapă pe data de 3 martie, atunci când CF Brăila trebuie să joace pe teren propriu cu FC Botoșani.

Articol de Valentin CONSTANTINESCU

09 Feb. 2012, 11:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă