Brăila câștigă fără să joace în acest weekend, însă nu stă degeaba. Pânzaru le-a pregătit jucătorilor săi un meci amical

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 12:14 Pregătiri, amicale
Brăila câștigă fără să joace în acest weekend, însă nu stă degeaba.** Pânzaru le-a pregătit jucătorilor săi un meci amical

Jucătorii echipei Dacia Unirea s-au antrenat toată săptămâna, însă ei nu vor juca sâmbătă, în etapa a 27-a a Ligii a 2-a, deoarece echipa pe care urma să o întâlnească, CSM Râmnicu Vâlcea s-a retras din campionat în retur și pierde toate meciurile la „masa verde”, scor 3-0.

Cu toate că nu va juca în această rundă, echipa fanion a orașului Brăila va acumula 3 puncte în clasament și poate reveni pe poziția a opta dacă Dunărea Călărași nu câștigă pe teren propriu partida cu formația de pe locul al treilea, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

În locul unei partide oficiale, astăzi, Dacia Unirea va disputa un amical, în deplasare, la Unirea Slobozia, echipă aflată pe locul al cincilea în Seria a 2-a a Ligii a 3-a. Pentru acest test de verificare, antrenorul Alin Pânzaru va avea la dispoziție un lot de 16 jucători, singurul fotbalist care nu intră în vederile tehnicianului echipei brăilene fiind Cosmin Necoară, care se recuperează după o accidentare ușoară.

„Ne-am propus să terminăm săptămâna cu un joc amical. Unirea Slobozia stă în această etapă, deoarece trebuia să joace cu Arsenal Malu, echipă care nu mai este în acest eșalon și cei de acolo au fost de acord să jucăm un amical. Va fi un joc benefic ambelor echipe”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Lucian CRESTEZ

Marius ANGHEL 31 Mar. 2017, 12:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă