Brăila a scuturat de două ori Cireșu

18 Sep. 2012, 17:24 Pregătiri, amicale
Brăila a scuturat de două ori Cireșu

Astăzi dimineață, pe stadionul „Municipal” din Brăila a avut loc meciul de verificare dintre CF Brăila și liderul neînvins al ligii a IV-a de fotbal brăilene, Conpet Cireșu. Partida a fost în general una destul de echilibrată, la finalul căreia plusul de experiență al divizionarei secunde și-a spus cuvântul, iar echipa antrenată de Alin Pânzaru a câștigat cu scorul de 2-0 (0-0).

Prima repriză a fost una în care ocaziile de gol au alternat la ambele porți, dar niciuna dintre cele două formații nu a reușit să marcheze. De la CF Brăila a ratat șansa golului, din poziții destul de favorabile, Bălțoi (min. 10, 25 și 40), în timp ce de la „cireșari” doar Crăciun a fost foarte aproape de gol în minutul 44!

După pauză, ambii antrenori au efectuat modificări în formula de start, iar cei care au deschis scorul au fost jucătorii de la CF Brăila. Pungă a luat pe cont propriu o acțiune personală, la capătul căreia a reușit să înscrie în minutul 55: 1-0! După ce Conpet a ratat egalarea prin Pavel (bară – minutul 78) și Vârlan (singur cu portarul a tras alături în minutul 82), CF Brăila a reușit să marcheze și golul al doilea. Dima a centrat perfect în careu pentru Rusu, iar acesta a marcat cu latul din apropiere: 2-0 (minutul 85).

Cam asta a fost în linii mari istoria unei partide în care Alin Pânzaru a vrut să-și scoată elevii „din amorțeală” înaintea meciului de cupă cu Viitorul Constanța, care va avea loc la Brăila, miercuri 26 septembrie de la ora 16.30, dar este demn de remarcat și dârzenia cu care au jucat elevii antrenați de Vasile Darie și Ionel Ivan. Totodată, acest amical a fost un bun prilej de verificare și pentru Conpet Cireșu care sâmbătă va juca la Însurăței, unul dintre cele grele meciuri ale ei din acest tur de campionat al ligii a IV-a, cu Viitorul din localitate! Pentru CF Brăila urmează sâmbătă, 22 septembrie, un nou meci de verificare la Galați, cu Dunărea din localitate, dar acest lucru va fi cert sută la sută abia mâine miercuri după amiază!

Dar până atunci iată componența celor două formații în „amicalul” desfășurat pe excelentul gazon al stadionului „Municipal” din Brăila:

CF Brăila: Leu – Spiridon, Ivan, Ignat, Sânmărtean – Voicu, Ochia, Ioanis (un jucător grec venit în probe la CF Brăila), Visar – Bălțoi, Prodan. Au mai jucat: Mitrea (portar), Câmpeanu, Rusu, Dima, Pungă, Colilie, M. Gheorghe. Antrenor: Alin Pânzaru.
Conpet Cireșu: Stoica – Coman, E. Cristian, Stănciulescu, Ghisman – Preda, Mâță, Crăciun – Nanu, Durbacă, Velicu. Au mai jucat: Ghe. Viorel, Grozea, Pavel, Cireașă, Vârlan, Popovici. Antrenori: Vasile Darie și Ionel Ivan.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

18 Sep. 2012, 17:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă