Bradu, în fața „meciului vieții”: amical cu Steaua!

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 14:45 Pregătiri, amicale
Bradu, în fața

Una dintre reprezentantele Argeșului în Liga a III-a, Atletic Bradu, ar putea disputa în această iarnă „meciul vieții”, ca să spunem așa, un amical cu echipa cam­pioană a României, Steaua. Deo­camdată, nu este nimic pus pe hârtie, însă oficialii alb-verzilor ar putea avea în calendar acest meci în luna februarie.

Președintele lui Atletic, Cristinel Soare, a discutat despre acest meci cu cei din conducerea Stelei, dar, momentan, campionii nu și-au făcut programul iernii. „Suntem în tratative cu Steaua. Am discutat cu cei din staff-ul tehnic al cam­pi­onilor pentru un meci amical și vom vedea… Se va ști sigur când își vor face ei programul de iarnă. Deocamdată, sunt însă în plin cam­­pionat și nu au pus nimic pe hârtie”, ne-a spus ieri preșe­din­tele lui Atletic, Cristi Soare.

Oficialul din Bradu speră că, dacă amicalul cu Steaua se va disputa, la acel moment să aibă terminată cât mai mult din investiția de la stadion. „Lucrăm încontinuu la baza spor­tivă. Ieri am montat centrala. În ia­nuarie sper să fianalizăm vesti­a­re­le, să le mobilăm, astfel ca în returul campionatului să folosim aceste vestiare noi. De ase­me­nea, peluza din spatele porții este aproape finalizată, am pus sca­u­nele, tribuna oficială va fi aco­pe­rită și închisă la loje. Stadionul va avea 4.000 de locuri, vom avea vestiare de juniori, de arbitri, sală de ședință, sală de recreere, sală de forță, saună, bazin pentru re­cu­perare. Acestea din urmă sper ca la sfârșitul lui 2014 să fie func­țio­nabile. Plus terenul de iar­bă de dimensiuni normale, care sperăm să fie și el gata într-un an-doi”, ne-am mai spus Soare.

Până una-alta, echipa alb-verde se va reuni pe 20 ianuarie, dată la care conducerea speră să se știe și numele noului antrenor. „Reu­nirea este prevăzută pe 20 ia­nua­rie și sperăm să avem antrenor atunci. Vom face pregătire pe plan local la Bradu, iar la sfârșitul lui ia­nuarie vrem să plecăm în canto­nament la munte pentru șapte zile. Ce să mai, fără cantonament și o pre­gătire de iarnă, nu poți să ai re­zultate la Liga a III-a. Și am văzut asta pe pielea noastră acum doi ani, când n-am mai făcut can­tona­me­ntul. Iar cu o pregătire bu­nă de iarnă, vrem să intrăm în play-off, un­­de ne vom juca șan­sele. Dacă vom avea posibilitatea, vom trage la primele locuri. Ori­cum, noi nu avem ca obiective pro­­­movarea și doar clasarea între pri­mele șase”.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă