Boștină și Gavrilescu i-au adus Olimpiei victoria la Sântandrei

Marius ANGHEL 17 Aug. 2014, 16:33 Pregătiri, amicale
Boștină și Gavrilescu** i-au adus Olimpiei victoria la Sântandrei

După amicalul de vineri, 0-0 cu CSM Marmația Sighet, Olimpia s-a deplasat sâmbătă în județul Bihor, la Sântandrei, acolo unde a jucat cu echipa Crișul din localitate, participantă în campionatul Ligii a IV-a. Partida, dominată în mare parte de formația din Liga a II-a, s-a încheiat cu victoria sătmărenilor, scor 2-0.

Gavrilescu a contribuit decisiv la deschiderea scorului, în minutul 13, după ce a pătruns excelent pe partea stângă și a pasat înapoi până la Boștină, care a marcat din fața porții. Apoi, în minutul 36, Neagu a centrat pentru Gavrilescu, mijlocașul șutând din vole, spectaculos, de la 16 metri, sub transversală.

Fotbaliștii lui Cosmin Bodea au avut și alte ocazii de a marca, atât în prima repriză, cât și în doua, dar, rând pe rând, au ratat Boștină, Gavrilescu, Apostu sau Munteanu. Una peste alta, un meci bun al Olimpiei, dar nu trebuie uitat faptul că formația sătmăreană a avut în față o echipă de județ.

Olimpia a utilizat jucătorii: Anca – Munteanu, Bălău, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, Scwarczkopf, Neagu, Boștină, Bujor. Au mai jucat: Fila, Mureșan, Burlacu, Villand, Apostu, Laso, Faur și Micaș.

Jucătorii au primit liber până luni după-amiază când este programat primul antrenament al săptămânii, iar miercuri va fi programat un nou meci amical.

Altfel, cu toate că până la debutul în campionat, 30 august, nu mai este multă vreme, Olimpia nu și-a definitivat lotul. Încă se mai caută și se testează jucători. Antrenorul Cosmin Bodea și-ar mai dori 2-3 fotbaliști, dar nu pare a fi convins de niciunul dintre cei nou-veniți în probe.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 17 Aug. 2014, 16:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă