Bona definitivează lotul Unirii după amicalul cu AFC Hărman. Luni se pleacă în cantonament

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 13:05 Pregătiri, amicale
Bona definitivează lotul Unirii după amicalul cu AFC Hărman.** Luni se pleacă în cantonament

Reunită la începutul săptămânii trecute, Unirea Tărlungeni va încheia prima parte a pregătirilor cu un amical împotriva ultimei clasate din Seria a III-a a Ligii 3, AFC Hărman. Împotriva grupării brașovene, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul de la Tărlungeni, antrenorul Dan Bona își va definitiva lotul pentru primul cantonament. Uniriștii vor sta începând de luni, timp de două săptămâni, la Tușnad.

„Vom încheia prima parte a pregătirilor cu un joc amical cu cei de la Hărman. Va fi un test util, pentru că după acest amical voi stabili și lotul cu care vom pleca în cantonamentul de la Tușnad”, a declarat, pentru Monitorul Expres, antrenorul Unirii, Dan Bona.

După amicalul de sâmbătă, Bona le va acorda jucătorilor o zi liberă, iar luni este programată plecarea în stagiul de pregătire de la Tușnad (25 ianuarie – 6 februarie). În acest cantonament, gruparea din Liga 2 are stabilite alte două partide amicale, cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (30 ianuarie) și cu Naționat Sebiș (5 februarie).

Și pentru antrenorul-jucător al celor de la AFC Hărman, Claudiu Ionescu, testul de sâmbătă este important în stabilirea lotului de jucători. Echipa brașoveană are 26 de jucători în lot, iar până la plecarea în cantonamentul de la Borsec (29 ianuarie – 4 februarie) va trebui să renunțe la șase fotbaliști.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2016, 13:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă