Bona, bucuros după victoria de la Miercurea Ciuc: „Ne oferă un moral bun înaintea startului unui sezon foarte dificil”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2014, 19:31 Pregătiri, amicale
Bona, bucuros după victoria de la Miercurea Ciuc:**

Unirea Tărlungeni, a reușit, vineri seară, să câștige ultimul amical dinaintea startului noului sezon al Ligii a II-a, învingând, la Miercurea Ciuc, echipa locală AFK Csikszereda cu scorul de 2-1. A fost o partidă echilibrată pe tot parcursul ei, cei doi tehnicieni, Dan Bona (Unirea) și Robert Ilyeș (FK) rulând toți jucătorii avuți la dispoziție.

Jucătorii de la Unirea au forțat ritmul la începutul reprizei a doua, iar după ce au ratat câteva ocazii bune, au reușit să înscrie cele două goluri în doar opt minute, Liviu Nicolae (minultul 50) și Elek (minutul 58).

„Acesta a fost ultimul meci amical pe care l-am jucat înaintea startului oficial al sezonului. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm în fața unei echipe incomode, care ne-a pus multe probleme. Este bine că băieții s-au mobilizat și au reușit să câștige acest meci, care le oferă un moral bun înaintea startului unui sezon care se anunță foarte dificil. Acum urmează încă zece zile de pregătire până la meciul din Cupa României pe care îl vom juca pe 27 august, după care va începe campionatul. Avem o serie dificilă cu deplasări lungi, obiectivul nostru fiind păstrarea locului în cel de-al doilea eșalon fotbalistic din România”, a declarat antrenorul Daniel Bona.

În partida de la Miercurea Ciuc, Unirea Tărlungeni a început cu: Stamatin – Vlăsceanu, Șerban, Forika, Poenaru – S. Marin, Cristea, Neculai, Marcăș – L. Nicolae , Elek, pe parcursul jocului intrând și portarii Dănălache și Niczuli și jucătorii de câmp Kiss, Istrofor, Tatarciuc, Iaru, Brujan, Antal, Antohe și Petra.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 18 Aug. 2014, 19:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă